sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

BÜYÜKÞEHÝR BELEDÝYESÝ ÞEHÝR TÝYATROSU 7 KASIM’DA PERDELERÝNÝ AÇIYOR

  •  4 Kasým 2021 Perþembe 10:34

Mersin Büyükþehir Belediyesi Þehir Tiyatrosu, 7 Kasým’da Gökkuþaðýnýn Altýnda isimli çocuk oyununun prömiyeri ile yeni sezonda perdelerini açýyor.

Mersin Büyükþehir Belediyesi Þehir Tiyatrosu, 7 Kasým'da Gökkuþaðýnýn Altýnda isimli çocuk oyununun prömiyeri ile yeni sezonda perdelerini açýyor. Tiyatro oyuncularý, 7 Kasým'dan itibaren toplam 16 gün, 4 ayrý oyunla hem kent merkezinde hem de turne kapsamýnda gidecekleri ilçelerde Mersinli sanatseverlerle buluþacak.

Mersin Büyükþehir Belediyesinden yapýlan açýklamaya göre, yeniden yapýlandýrýlan ve kadrolarý güçlendirilen Þehir Tiyatrosu, yeni sezon için hazýrlýklarýný tamamladý. Þehir Tiyatrosu oyuncularý hem çocuk seyirciler hem de yetiþkinler için tiyatro oyunlarý sahneleyecek. Þehir Tiyatrosu, 7 Kasým Cuma günü saat 14.00'de Kongre ve Sergi Sarayýnda Gökkuþaðýnýn Altýnda isimli çocuk oyununun prömiyeriyle seyircilerine merhaba diyecek.

Halktan Biri, Matruþka, Vahþet Tanrýsý ile Gökkuþaðýnýn Altýnda oyunlarý 16 gün boyunca kent merkezinin yaný sýra Tarsus, Mut, Erdemli ve Gülnar ilçelerinde de sahnelenecek.

Tiyatroseverler oyunlarýn sahneleneceði salonlara girerken salon görevlilerine HES kodlarýný göstererek giriþ yapabilecek. Ayrýca, Ýçiþleri Bakanlýðýnýn yayýnladýðý genelgeye göre sahne giriþinde fotoðraflý aþý kartý, aþý olmayanlarýn ise 48 saat içinde yapýlmýþ PCR testi belgesi ibraz etmesi isteniyor.

Paylaþ :
230 VERGÝ MÜFETTÝÞÝ 50 ÝLDE SAHAYA ÝNDÝ! 17 MÝLYAR LÝRALIK SAHTE FATURAYA ÝNCELEME
HÜKÜMLÜLER ORMAN FAALÝYETLERÝNDE ÇALIÞACAK
MEÜ 27. KÜLTÜR VE SPOR ÞENLÝKLERÝ BAÞLADI
ANCELOTTÝ, AYLARCA FORMA VERMEDÝÐÝ ARDA’YI ÞÝMDÝ YERE GÖÐE SIÐDIRAMIYOR: TOP ONA AÞIK

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.