sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

TOROSLAR’DA ENDURO MOTOFEST YARIÞLARI DÜZENLENDÝ

  •  3 Kasým 2021 Çarþamba 10:52

Toroslar Belediyesi, 25 günde hazýrladýðý ve Türkiye’nin en iyisi olmada iddialý Süper Enduro Pist’nde adrenalin tutkunlarýný, Extreme Enduro Motofest Yarýþlarý ile bir araya getirdi.

Toroslar Belediyesi, 25 günde hazýrladýðý ve Türkiye'nin en iyisi olmada iddialý Süper Enduro Pist'nde adrenalin tutkunlarýný, Extreme Enduro Motofest Yarýþlarý ile bir araya getirdi. Motosikletleriyle akrobatik hareketler yapan sporcular, izleyenlere heyecan dolu anlar yaþattý. Þampiyonlar Þampiyonu lakaplý Milli Sporcu Þakir Þenkalaycý ile Mersinli Türkiye Motodrag Þampiyonu Caner Kýt da yarýþlarda jüri üyeliði yaptý.

 

Mersin'in merkez ilçe Toroslar Belediyesinin, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramý kutlama etkinlikleri kapsamýnda düzenlediði “Extreme Enduro Motofest Yarýþlarý”, Türkiye'nin dört bir yanýndan büyük ilgi gördü. Baþta Sivas, Konya, Bursa, Sakarya, Hatay, Adana, Ýstanbul ve Mersin olmak üzere birçok il ve ilçeden toplam 120 sporcunun katýldýðý yarýþlar; prestij (pro), usta, hobi, veteran, gençler ve minikler olmak üzere 6 kategoride gerçekleþtirildi.

 

Mersin Valiliði himayesinde, Gençlik ve Spor Ýl Müdürlüðü, Türkiye Motosiklet Federasyonu, Mersin Otomobil Sporlarý Kulübü, Mersin Motosiklet Spor Kulübü, Mersin Enduro Kulübü ile Toroslar Enduro Kulübü iþbirliðinde düzenlenen yarýþlarda, motosiklet tutkunlarý 2 gün boyunca hünerlerini sergiledi.

Paylaþ :
230 VERGÝ MÜFETTÝÞÝ 50 ÝLDE SAHAYA ÝNDÝ! 17 MÝLYAR LÝRALIK SAHTE FATURAYA ÝNCELEME
HÜKÜMLÜLER ORMAN FAALÝYETLERÝNDE ÇALIÞACAK
MEÜ 27. KÜLTÜR VE SPOR ÞENLÝKLERÝ BAÞLADI
ANCELOTTÝ, AYLARCA FORMA VERMEDÝÐÝ ARDA’YI ÞÝMDÝ YERE GÖÐE SIÐDIRAMIYOR: TOP ONA AÞIK

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.