sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

ÖZEL GEREKSÝNÝMLÝ BÝREYLERDEN ANITKABÝR ZÝYARETÝ

  •  29 Ekim 2021 Cuma 10:25

Mersin Büyükþehir Belediyesi Engelliler ve Saðlýk Hizmetleri Dairesi, 29 Ekim etkinlikleri kapsamýnda özel gereksinimli bireyleri aileleri ile birlikte Anýtkabir’e götürdü.

Mersin Büyükþehir Belediyesi Engelliler ve Saðlýk Hizmetleri Dairesi, 29 Ekim etkinlikleri kapsamýnda özel gereksinimli bireyleri aileleri ile birlikte Anýtkabir'e götürdü. Özel bireyler, Kurtuluþ Savaþý Müzesi ve Cumhuriyet Müzesi'ni de ilk kez görmenin mutluluðunu yaþadý.

 

Aralarýnda daha önce hiç Anýtkabir'i görme fýrsatý olmamýþ bireylerin de olduðu gezide, önce rehber eþliðinde Anýtkabir'in tüm bölümleri gezildi. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü ebedi istirahatgahýnda ziyaret eden katýlýmcýlar, duygu dolu anlar yaþadý. CHP Mersin Milletvekili Alpay Antmen de Anýtkabir ziyaretine katýlarak, özel gereksinimli bireyleri yalnýz býrakmadý.

 

Anýtkabir ziyaretinin ardýndan Ulus'ta bulunan Kurtuluþ Savaþý Müzesi ve Cumhuriyet Müzesi'ni gezen katýlýmcýlar, Cumhuriyet'in kuruluþuna tanýklýk eden iki tarihi binayý görmenin mutluluðunu yaþadý. Katýlýmcýlar son olarak Feza Gürsey Bilim Merkezi'ni gezdi. Burada gerçekleþtirilen sývý azot ve elektrik gösterisini ilgiyle izleyen katýlýmcýlar, unutmayacaklarý bir 29 Ekim Cumhuriyet Bayramý coþkusu yaþadý.

Paylaþ :
230 VERGÝ MÜFETTÝÞÝ 50 ÝLDE SAHAYA ÝNDÝ! 17 MÝLYAR LÝRALIK SAHTE FATURAYA ÝNCELEME
HÜKÜMLÜLER ORMAN FAALÝYETLERÝNDE ÇALIÞACAK
MEÜ 27. KÜLTÜR VE SPOR ÞENLÝKLERÝ BAÞLADI
ANCELOTTÝ, AYLARCA FORMA VERMEDÝÐÝ ARDA’YI ÞÝMDÝ YERE GÖÐE SIÐDIRAMIYOR: TOP ONA AÞIK

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.