sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

TOROSLAR BELEDÝYESÝNDEN CUMHURÝYET BAYRAMINDA BURAY KONSERÝ

  •  27 Ekim 2021 Çarþamba 09:28

Mersin’in merkez ilçe Toroslar Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramýnýn 98’inci yýl dönümünü pop müzik sanatçýsý Buray’ýn konseriyle kutlayacak.

Mersin'in merkez ilçe Toroslar Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramýnýn 98'inci yýl dönümünü pop müzik sanatçýsý Buray'ýn konseriyle kutlayacak. Buray, 29 Ekim Cuma akþamý Akbelen Mahallesindeki Koray Aydýn Stadýnda Mersinlilerle buluþacak.

Toroslar Belediye Baþkaný Atsýz Afþýn Yýlmaz, bir açýklama yaparak, cumhuriyet coþkusunu her zaman olduðu gibi hep birlikte yaþayacaklarýný belirtti ve Mersinlileri Buray konserine davet etti. Baþkan Yýlmaz, “Cumhuriyetimizin 98'inci yýlýný Buray konseri ile kutluyoruz. Tüm hemþehrilerimizi cumhuriyet coþkusunu hep birlikte yaþamaya davet ediyoruz. Millet olmak demek tek ses, tek yürek olmak demektir. Geleceðimizin teminatý gençlerimizin gücüyle cumhuriyet ateþi hiç sönmeyecek” dedi.

Tüm hemþehrilerinin Cumhuriyet Bayramýný da kutlayan Yýlmaz, “Cumhuriyeti yaþamak ve gelecek nesillere aktarmak en büyük vazifemizdir. Baþta cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaþlarý olmak üzere vatanýmýz uðruna canlarýný feda eden tüm þehitlerimizi, gazilerimizi rahmet ve minnetle anýyorum” diye konuþtu.

Paylaþ :
230 VERGÝ MÜFETTÝÞÝ 50 ÝLDE SAHAYA ÝNDÝ! 17 MÝLYAR LÝRALIK SAHTE FATURAYA ÝNCELEME
TCG NUSRET MÜZE GEMÝSÝ, MERSÝN’DE ZÝYARETE AÇILDI
AKDENÝZ BELEDÝYESÝNDEN KÜLTÜR VE SANATA DESTEK
ANCELOTTÝ, AYLARCA FORMA VERMEDÝÐÝ ARDA’YI ÞÝMDÝ YERE GÖÐE SIÐDIRAMIYOR: TOP ONA AÞIK

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.