sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

TOROSLAR’DA ÇOCUKLAR ’GEZEN SÝNEMA’ ÝLE TANIÞTI

  •  26 Ekim 2021 Salý 08:52

Ýçiþleri Bakanlýðý ile Kültür ve Turizm Bakanlýðý’nýn katkýlarý ile Türkiye turuna çýkan ’Gezen Sinema Týrý’, Toroslar Belediyesinin ev sahipliðinde çocuklara ve yetiþkinlere açýk havada sinema keyfi yaþattý.

Ýçiþleri Bakanlýðý ile Kültür ve Turizm Bakanlýðý'nýn katkýlarý ile Türkiye turuna çýkan 'Gezen Sinema Týrý', Toroslar Belediyesinin ev sahipliðinde çocuklara ve yetiþkinlere açýk havada sinema keyfi yaþattý.

 

Baðýmlýlýkla Mücadele Farkýndalýk Eðitimi kapsamýnda Toroslar Kaymakamlýðý tarafýndan yürütülen projenin ilk ayaðý Mersin Ziraat Odasý Ortaokulu'nda gerçekleþtirildi. Toroslar Belediye Baþkaný Atsýz Afþýn Yýlmaz, Toroslar Kaymakamý Ýbrahim Çenet ve Ýlçe Milli Eðitim Müdürü Nazmi Kendigelen ile birlikte 'Gezen Sinema Týrý'nda çocuklarla birlikte film izledi. Ýlk defa sinemayla tanýþan çocuklarýn heyecaný ise týrýn içine yansýdý. Baþkan Yýlmaz, onlarýn heyecanýna ortak oldu. Film öncesi okul bahçesinde çocuklara patlamýþ mýsýr da ikram eden Baþkan Yýlmaz, okulda eðitim gören özel çocuklarla da yakýndan ilgilendi, boyama kitabý hediye etti.

“Toroslar'da kültür ve sanata ulaþmak çok kolay”

Toroslar Belediye Baþkaný Atsýz Afþýn Yýlmaz, çocuklarýn ve gençlerin kültür ve sanatla iç içe büyümelerini önemsediklerini ve bu konuda da her zaman yanlarýnda olduklarýný söyledi. Yýlmaz; “Çocuklarýmýzýn okulda aldýklarý eðitimleri bu tür etkinliklerle desteklemek çok önemli. Toroslar Belediyesi olarak ilçemizdeki çocuklarýmýzýn ve gençlerimizin sanatla iç içe olduðunu görmek bizleri mutlu ediyor. Çocuklarýmýzý seviyoruz. Onlarýn kültürle, sanatla, tiyatroyla büyümeleri için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Bu projenin de paydaþý olmaktan memnuniyet duyduk” dedi.

Paylaþ :
230 VERGÝ MÜFETTÝÞÝ 50 ÝLDE SAHAYA ÝNDÝ! 17 MÝLYAR LÝRALIK SAHTE FATURAYA ÝNCELEME
HÜKÜMLÜLER ORMAN FAALÝYETLERÝNDE ÇALIÞACAK
MEÜ 27. KÜLTÜR VE SPOR ÞENLÝKLERÝ BAÞLADI
ANCELOTTÝ, AYLARCA FORMA VERMEDÝÐÝ ARDA’YI ÞÝMDÝ YERE GÖÐE SIÐDIRAMIYOR: TOP ONA AÞIK

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.