sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

MEÜ ENGELSÝZ YAÞAM BÝRÝMÝ, ORYANTASYON KAMPI DÜZENLEDÝ

  •  25 Ekim 2021 Pazartesi 10:17

Mersün Üniversitesi’nde öðrenim gören ve farklý engel türlerinden etkilenmiþ özel gereksinimli öðrenciler ile Engelsiz Yaþam Birimi’nde gönüllü öðrenci olarak görev yapan öðrenciler, Tarsus Gençlik Kampý’nda oryantasyon etkinliði gerçekleþtirdi.

Mersün Üniversitesi'nde öðrenim gören ve farklý engel türlerinden etkilenmiþ özel gereksinimli öðrenciler ile Engelsiz Yaþam Birimi'nde gönüllü öðrenci olarak görev yapan öðrenciler, Tarsus Gençlik Kampý'nda oryantasyon etkinliði gerçekleþtirdi.

Öðrencilerin her biri ikiþer kiþinin kalabileceði yan yana sýralý bungalov evlerden oluþan kamp alanýnda, biri özel gereksinimli öðrenci, diðeri de gönüllü öðrenci kalacak þekilde, 4 gün boyunca çeþitli etkinliklere katýlarak oryantasyon sürecini tamamladý.

Öðrenciler, sportif ve kültürel faaliyetler, kariyer danýþmanlýk eðitimleri, Tarsus'un tarihi ve turistik mekânlarýna geziler gibi etkinliklere katýlým saðlayarak eðlenceli bir kamp süreci geçirdi. Oryantasyon kampýna katýlan öðrenciler etkilenmiþ olduklarý engel türlerinden dolayý, aile bireyleri olmadan bundan önceki dönemlerinde hiçbir tatil etkinliklerine katýlmadýklarýný, hayatlarý boyunca katýldýklarý ilk ve eðlenceli tatil etkinliðinin oryantasyon kamp etkinliði olduðunu ve Engelsiz Yaþam Biriminin düzenleyeceði diðer etkinliklere de katýlmayý iple çektiklerini ifade etti.

Paylaþ :
230 VERGÝ MÜFETTÝÞÝ 50 ÝLDE SAHAYA ÝNDÝ! 17 MÝLYAR LÝRALIK SAHTE FATURAYA ÝNCELEME
TCG NUSRET MÜZE GEMÝSÝ, MERSÝN’DE ZÝYARETE AÇILDI
AKDENÝZ BELEDÝYESÝNDEN KÜLTÜR VE SANATA DESTEK
ANCELOTTÝ, AYLARCA FORMA VERMEDÝÐÝ ARDA’YI ÞÝMDÝ YERE GÖÐE SIÐDIRAMIYOR: TOP ONA AÞIK

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.