sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

AKDENÝZ’DE PARKLAR YENÝLENÝYOR

  •  21 Ekim 2021 Perþembe 08:53

Mersin’in merkez ilçe Akdeniz Belediyesince, Hal Mahallesi’nde bulunan Yasemin Parký’nýn baþtan sona yenilenerek hizmete sunulduðu bildirildi.

Mersin'in merkez ilçe Akdeniz Belediyesince, Hal Mahallesi'nde bulunan Yasemin Parký'nýn baþtan sona yenilenerek hizmete sunulduðu bildirildi.

Belediyeden yapýlan açýklamaya göre, zaman içinde ömrünü tamamlayan veya bakýmsýzlýk nedeniyle atýk kalan park ve yeþil alanlar yenilenerek kente ve vatandaþlara yeniden kazandýrýlýyor. Bugüne dek birçok yeþil alaný yeniden hayata döndüren Park ve Bahçeler Müdürlüðü ekipleri, son olarak Hal Mahallesi 141. Cadde üzerindeki Yasemin Parký'nda kapsamlý bir yenileme çalýþmasý yaptý.

Geçmiþte yaðýþlar sonucu su baskýnlarý oluþan parkýn zeminine 50 kamyon toprak takviyesi yapýlarak zemini yükseltildi. Daha önce kilit taþý olan parkýn zeminine 700 metrekare karo ile 700 metrekare bordür döþendi. Parkýn içine ayrýca 40 metrekare alana sahip pergola ve oturma grubu, kaydýrak ve salýncaklý oyun gruplarý ile fitness aletleri konuldu. Parkýn içinde bulunan Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüðü'ne ait binanýn lavabo, duvar ve fayanslarý yenilenirken, birimin toplantýlarý için yeni bir alan da hazýrlandý.

Baþtan sona tadilattan geçen Yasemin Parký'na akýn eden mahalleli çocuklar, arkadaþlarýyla birlikte yenilenen kaydýrak ve salýncak gibi oyun gruplarýnda gönüllerince eðlendi, fitness aletlerinde de hünerlerini sergiledi. Minikler, parkýn yenilenmesi nedeniyle duyduklarý sevinç ve mutluluklarýný dile getirip, Akdeniz Belediye Baþkaný Mustafa Gültak ve park bahçeler ekiplerine teþekkür etti.

Paylaþ :
POS CÝHAZLARIYLA YAPILAN TAHSÝLATLAR MALÝYE’NÝN RADARINDA!
BAÞKAN YILDIZ, ÖZEL BÝREYLERLE PÝKNÝK YAPTI
AKDENÝZ BELEDÝYESÝNDEN KÜLTÜR VE SANATA DESTEK
SÜPER LÝG’DE 2024-2025 SEZONU 9 AÐUSTOS’TA BAÞLAYACAK

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.