sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

MERSÝNLÝ MOHÝKAN SPORCUSUNUN HEDEFÝ ÞAMPÝYONLUK

  •  9 Ekim 2021 Cumartesi 09:11

Mersin’de Mohikan Spor Klübü sporcusu Ali Ataberk Gürbüzcan, Ýtalya’da 15-25 Ekim tarihleri arasýnda düzenlenecek Dünya Kick Boks Þampiyonasý’nda 57 kiloda Türkiye’yi ve Mersin’i temsil edecek.

Mersin'de Mohikan Spor Klübü sporcusu Ali Ataberk Gürbüzcan, Ýtalya'da 15-25 Ekim tarihleri arasýnda düzenlenecek Dünya Kick Boks Þampiyonasý'nda 57 kiloda Türkiye'yi ve Mersin'i temsil edecek.

Milli Antrenörler Salih Erden ve Kahraman Vangölü gözetiminde Ýtalya'da düzenlenecek '2021 Ýtalya Dünya Kick Boks Þampiyonasý'na hazýrlanan Milli Sporcu Gürbüzcan, bu þampiyonadan da birincilik madalyasý ile dönmek istiyor.

Mohikan Spor Kulübü Baþkaný Salih Erden, 2016 Muay Thai þampiyonu, 2019 Wako Dünya Gençler Kick Boks Þampiyonu Ali Ataberk Gürbüzcan'ýn yine madalya ile döneceðine yürekten inandýklarýný söyledi. Gürbüzcan'ýn Ýtalya'da, Mersin'in ve Türkiye'nin adýný duyurmak için mücadele edeceðinin altýný çizen Erden, kýsýtlý imkanlarla büyük baþarýlara imza attýklarýný kaydederek, yerel ve genel idarelerden kulübün ve sporcularýn ihtiyacý olan malzemelerin karþýlanmasý konusunda destek beklediklerini ifade etti.

Paylaþ :
230 VERGÝ MÜFETTÝÞÝ 50 ÝLDE SAHAYA ÝNDÝ! 17 MÝLYAR LÝRALIK SAHTE FATURAYA ÝNCELEME
HÜKÜMLÜLER ORMAN FAALÝYETLERÝNDE ÇALIÞACAK
MERSÝN’DE 19 MAYIS ETKÝNLÝKLERÝ SÜRÜYOR
FATÝH TERÝM, YUNANÝSTAN TAKIMI PANATHÝNAÝKOS’TAN AYRILDI

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.