sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

MERSÝN’DE TOROSLAR ULUSLARARASI YARI MARATONU HEYECANI

  •  8 Ekim 2021 Cuma 09:29

Toroslar Belediyesinin, Mersin Valiliði himayesinde paydaþ kurumlarýn desteðiyle düzenleyeceði Toroslar Uluslararasý Yarý Maratonunun hazýrlýklarý sürüyor

Toroslar Belediye Baþkaný Atsýz Afþýn Yýlmaz, “5 kategoride düzenlenecek yarý maratonumuzda sporcular þampiyonluk için ter dökecek ve o gün þampiyonluk tacýný çocuklarýmýz ve özel sporcularýmýz taþýyacak” dedi.

Mersin'in merkez ilçe Toroslar Belediyesi, Belediye Baþkaný Atsýz Afþýn Yýlmaz öncülüðünde düzenlenecek Toroslar Uluslararasý Yarý Maraton ile binlerce sporcuyu aðýrlayacak. Toroslar Belediyesinden yapýlan açýklamaya göre, Mersin Valiliði himayesinde, Gençlik ve Spor Ýl Müdürlüðü iþbirliðinde, paydaþ kurum ve kuruluþlarýn desteðiyle 21 Kasým'da gerçekleþmesi planlanan Toroslar Uluslararasý Yarý Maratonunun 2. Yürütme Kurulu Toplantýsý yapýldý.

Yunus Emre Kültür Merkezinde düzenlenen toplantýya, Toroslar Kaymakamý Ýbrahim Çenet, Mersin Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Dekaný Prof. Dr. Çaðrý Çetin, Gençlik ve Spor Ýl Müdürlüðü Spor Þube Müdürü Vedat Akyar, Trafik Denetleme Þube Müdürü Ali Garanlý, Toroslar Ýlçe Milli Eðitim Þube Müdürü Harun Reþit Çimen, Atletizm Ýl Temsilcisi Halil Oðuz, Türkiye Spor Yazarlarý Derneði (TSYD) Temsilcisi Ali Adalýoðlu, kurum temsilcileri ve belediye baþkan yardýmcýlarýyla teknik ekip katýldý. Toplantýda, maraton hakkýnda bilgiler verildi, karþýlýklý görüþ alýþveriþine bulunuldu.

Paylaþ :
230 VERGÝ MÜFETTÝÞÝ 50 ÝLDE SAHAYA ÝNDÝ! 17 MÝLYAR LÝRALIK SAHTE FATURAYA ÝNCELEME
YAPAY ZEKANIN BELÝRLEDÝÐÝ MERSÝN’ÝN EN GÜZEL ÝLÇESÝ TARSUS ÇIKTI
MERSÝN’DE 19 MAYIS ETKÝNLÝKLERÝ SÜRÜYOR
MSK, FÝNALE YÜKSELDÝ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.