sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

BEÞÝKTAÞ GÜLE OYNAYA KAZANDI

  •  12 Eylül 2021 Pazar 08:37

Süper Lig’in 4. haftasýnda Beþiktaþ, sahasýnda Yeni Malatyaspor’a karþý etkili oynadýðý karþýlaþmada sahadan 3-0 galip ayrýldý.

Beþiktaþ Teknik Direktörü Sergen Yalçýn, Yeni Malatyaspor karþýlaþmasýnda 3 deðiþikliðe gitti.

Süper Lig'in 4. haftasýnda Yeni Malatyaspor'u konuk eden Beþiktaþ'ta Teknik Direktör Sergen Yalçýn, Karagümrük maçýna göre ilk 11'de 3 deðiþikliðe gitti. Karagümrük karþýsýnda ilk 11'de sahaya çýkan ancak kýrmýzý kartla oyun dýþýnda kalan Salih Uçan'ýn yerine Miralem Pjanic sahaya çýktý. Yabancý kontenjaný nedeniyle Ersin ve Rýdvan'ýn yaný sýra Necip Uysal'ý stoperde sahaya süren Sergen Yalçýn, bu nedenle Welinton'u kenara aldý. Yalçýn'ýn bir deðiþikliði ise Larin-N'Koudou oldu. N'Koudou, 10. dakikada karþýlaþmada skoru 2-0'a getiren isim olurken, Welinton ise dakikalar 20'yi gösterdiðinde sakatlanan Vida'nýn yerine oyuna dahil oldu.

Sakatlýðýný atlatan Alex Teixeira 11'e döndü

Karagümrük ile oynanan lig maçýnda sakatlanarak oyundan çýkan Alex Teixeira, milli takým arasýnda sakatlýðýndan kurtuldu ve Yeni Malatyaspor maçýnda ilk 11'e döndü.

Fatih Karagümrük karþýlaþmasýnda Beþiktaþ formasýný ilk kez giyen ve attýðý golle galibiyeti getiren Alex Teixeira, bu mücadelede yaþadýðý sakatlýk nedeniyle bir süre takýmdan ayrý kalmýþ ve antrenmanlara çýkmamýþtý. Yoðun tedavi programý sonrasýnda iyileþen yýldýz futbolcu, Yeni Malatyaspor karþýlaþmasýna yetiþti ve ilk 11'de sahaya çýktý.

Paylaþ :
230 VERGÝ MÜFETTÝÞÝ 50 ÝLDE SAHAYA ÝNDÝ! 17 MÝLYAR LÝRALIK SAHTE FATURAYA ÝNCELEME
HÜKÜMLÜLER ORMAN FAALÝYETLERÝNDE ÇALIÞACAK
MEÜ 27. KÜLTÜR VE SPOR ÞENLÝKLERÝ BAÞLADI
ANCELOTTÝ, AYLARCA FORMA VERMEDÝÐÝ ARDA’YI ÞÝMDÝ YERE GÖÐE SIÐDIRAMIYOR: TOP ONA AÞIK

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.