sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

TOROSLARIN ZÝRVESÝNDE KARTPOSTALLIK GÖRÜNTÜLER

  •  3 Þubat 2021 Çarþamba 08:30

Mersin’in yüksek kesimlerinde bir süredir etkili olan kar yaðýþý, yerini dondurucu soðuklara býraktý.

Mersin'in yüksek kesimlerinde bir süredir etkili olan kar yaðýþý, yerini dondurucu soðuklara býraktý. Hava sýcaklýðýnýn akþam sýfýrýn altýna düþtüðü bin 475 rakýmlý Arslanköy'de bulunan göletin yarýsý donarken, kartpostallýk görüntüler oluþturdu. Gölet drone ile havadan görüntülendi.

 

Mersin'in merkez Toroslar ilçesine baðlý Arslanköy Mahallesi'nde hafta sonu etkili olan kar yaðýþý, yerini dondurucu soðuklarý býraktý. Etkili olan kar yaðýþý ile bölge beyaza bürünürken, Toroslar'ýn doðal güzellikleri kartpostallýk görüntüler oluþturdu. Mahalle beyaz örtüyle kaplanýrken, bölgede bulunan suluma göletinin de yarýsý dondu. Yaklaþýk 5 santimetre buzla kaplanan gölet, doyumsuz manzara oluþturdu. Kartpostallýk görüntülerin oluþtuðu gölet, drone ile görüntülendi. Bulutlarýn ve çam aðaçlarýn yansýmalarýyla muhteþem görüntüler ortaya çýkarken, vatandaþlar da doðal güzelliði cep telefonlarýyla bol bol fotoðrafladý.

 

Buz tutan göletin çok güzel bir manzara oluþturduðunu söyleyen vatandaþlar, "Arslanköy'e bu yýl kar biraz geç yaðdý ama yaðýnca da güzel yaðdý. Tabi bölge tamamen beyaza büründü. Göl de soðuk havadan buz tutunca çok güzel görüntüler oluþturmuþ. Kartpostallýk görüntü var. Herkes gelip görmeli" ifadelerini kullandýlar.

Paylaþ :
230 VERGÝ MÜFETTÝÞÝ 50 ÝLDE SAHAYA ÝNDÝ! 17 MÝLYAR LÝRALIK SAHTE FATURAYA ÝNCELEME
YAPAY ZEKANIN BELÝRLEDÝÐÝ MERSÝN’ÝN EN GÜZEL ÝLÇESÝ TARSUS ÇIKTI
MERSÝN’DE GENÇLÝK BAYRAMI HAFTA BOYUNCA DOLU DOLU KUTLANDI
MSK, FÝNALE YÜKSELDÝ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.