sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

BAÞKAN BOZDOÐAN: “HER BÝR OKUMA SALONU BÝR CEZAEVÝ KAPATIR”

  •  30 Ocak 2021 Cumartesi 11:17

Tarsus Belediyesi, 4 günde 20 açýlýþýn ikisini daha gerçekleþtirerek, Yenice Mahallesinde okuma salonu, Baðlar Mahallesinde ise Hz. Mevlana Camisi ve taziye evini hizmete kazandýrdý. Tarsus Belediye Baþkaný Haluk Bozdoðan, “Her bir kütüphane veya okuma salonu, bir cezaevini kapatýr” dedi.

Tarsus Belediyesinin 4 günde 20 açýlýþ programýnýn üçüncü gününde Yenice Mahallesinde Þehit Hüseyin Aytürk'ün isminin verildiði okuma salonu ile Baðlar Mahallesinde yapýmý tamamlanan Hz. Mevlana Camisi ve taziye evinin açýlýþlarý gerçekleþtirildi. Pandemi kurallarýn gözetildiði açýlýþlarda sabah saatlerinde hizmete kazandýrýlan okuma salonu, Þehit Hüseyin Aytürk'ün babasý Orhan Aytürk, meclis üyeleri ve halkýn katýlýmýyla açýldý. Okuma salonun açýlýþýnýn ardýndan Baðlar Mahallesinde yapýmý tamamlanan Hz. Mevlana Camisi ve taziye evinin açýlýþýna çok sayýda vatandaþ ve protokol üyeleri katýldý.

Her iki açýlýþýn þehre hayýrlý olmasýný dileyen Baþkan Bozdoðan, “Okuma salonlarý, kitaplýklar, kütüphaneler aklýn tedavi merkezleri ve en önemlisi her açýlan bir okuma salonu, bir kitaplýk bir cezaevini kapatýr. Asýl önemli olan en güzel þey, yaþanmýþlýklar ve yaþadýklarýmýzdaki sýkýntýlardan doðan güzelliklerdir. Bir ateþ bile birçok þeyi yakmadan ýþýk vermez. Kazaným ve kazançlar geçmiþteki birçok þeyi kaybedilenlerin üzerine yýðýlmýþtýr” diye konuþtu.

“Saðduyu sahibi bir devlet adamý gelecek kuþaðý düþünür”

Tarsus Belediyesi olarak son günlerde yaptýklarý açýlýþlarda, özellikle okuma salonlarýnýn, köylerde, en ücra köþelerde bile sorgulayan ama asla yargýlamayan gençlerin yetiþmesi için büyük bir anlam taþýdýðýný vurgulayan Bozdoðan, “Her bir okuma salonunda büyük duygusallýk yaþýyorum. Çünkü ne kadar büyük yerler açsak da ne kadar büyük hizmetler yapsak da okuma salonlarýnýn deðerlerini gelecekte anlayacaðýz. Siyasetçi belki her gittiði yerde gelecek seçimi düþünür, ona göre hesap yapar ama saðduyu sahibi bir devlet adamý gelecek kuþaðý düþünür” ifadelerini kullandý.

Paylaþ :
230 VERGÝ MÜFETTÝÞÝ 50 ÝLDE SAHAYA ÝNDÝ! 17 MÝLYAR LÝRALIK SAHTE FATURAYA ÝNCELEME
YAPAY ZEKANIN BELÝRLEDÝÐÝ MERSÝN’ÝN EN GÜZEL ÝLÇESÝ TARSUS ÇIKTI
MERSÝN’DE GENÇLÝK BAYRAMI HAFTA BOYUNCA DOLU DOLU KUTLANDI
MSK, FÝNALE YÜKSELDÝ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.