sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

AKDENÝZ ÝLÇESÝNDE PARK SAYISI ARTIYOR, ESKÝ PARKLAR YENÝLENÝYOR

  •  30 Ocak 2021 Cumartesi 10:15

Akdeniz Belediyesince, bir yandan ilçede parklarýn sayýsý arttýrýlýrken, diðer yandan mevcut park ve yeþil alanlara yönelik bakým, onarým ve yenileme çalýþmalarýnýn da devam ettiði bildirildi.

Belediyeden yapýlan açýklamaya göre, Park ve Bahçeler Müdürlüðü, vatandaþlarýn ortak kullandýðý park ve yeþil alanlara yönelik bakým, onarým ve yenileme çalýþmalarýna devam ediyor. Huzurkent Köselerli Mahallesi'nde yeni bir parkýn yapýmýna da baþlayan ekipler, ayný mahallede Þehit Topçu Piyade Uzman Çavuþ Mehmet Þahin Parkýný ise yeniledi.

Mevcuttaki parklar, bakým ve onarýmdan geçiyor

Ümit Yaþar Oðuzcan Parkýnda kuruyan aðaçlarýn yerine yenilerini diken park ve bahçeler ekipleri, Yaþar Kemal ve Servi Parký ile diðer birçok parkta bulunan ve zaman içinde eskiyen çöp kovalarýný da yenileri ile deðiþtirdi. Ümit Yaþar Oðuzcan Parkýnda da bakým, onarým ve tabela tadilatý yapan ekipler, parklarýn bank, oyun gruplarý ve spor aletleri ve aydýnlatma ekipmanlarý ile su þebekelerini de yeniledi.

Akdam Ýlkokulu'nun bahçesi içine kamelya yerleþtirilmesi için yer de hazýrlayan Park ve Bahçeler Müdürlüðüne baðlý saha ekipleri, Akdeniz ilçe sýnýrlarýnda bulunan onlarca parkta da budama, temizlik, bakým ve onarým çalýþmasý gerçekleþtirdi. Adanalýoðlu, Adnan Menderes, Gündoðdu, Huzurkent, Ýhsaniye, Karacailyas, Karaduvar, Müfide Ýlhan, Puðkaracadað, Þevket Sümer ve daha birçok mahallede bulunan park ve yeþil alanlarý da elden geçiren görevli ekipler, belirledikleri plan ve program kapsamýnda ve vatandaþlarýn talepleri doðrultusunda, yeni parklarýn yapýmýna, ayrýca mevcut park ve yeþil alanlarýn her türlü bakým ve onarýmýna devam edecek.

Paylaþ :
230 VERGÝ MÜFETTÝÞÝ 50 ÝLDE SAHAYA ÝNDÝ! 17 MÝLYAR LÝRALIK SAHTE FATURAYA ÝNCELEME
YAPAY ZEKANIN BELÝRLEDÝÐÝ MERSÝN’ÝN EN GÜZEL ÝLÇESÝ TARSUS ÇIKTI
MERSÝN’DE GENÇLÝK BAYRAMI HAFTA BOYUNCA DOLU DOLU KUTLANDI
MSK, FÝNALE YÜKSELDÝ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.