sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

ENDONEZYA BÜYÜKELÇÝSÝ MERSÝN-TARSUS OSB’DE ÝNCELEMELERDE BULUNDU

  •  18 Ocak 2021 Pazartesi 10:37

Endonezya Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Lalu Muhamad Iqbal, Mersin Tarsus-Organize Sanayi Bölgesi’nde (MTOSB) incelemelerde bulundu.

Endonezya Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Lalu Muhamad Iqbal, Mersin Tarsus-Organize Sanayi Bölgesi'nde (MTOSB) incelemelerde bulundu.

Bir dizi temaslarda bulunmak üzere Mersin'e gelen Iqbal, MTOSB ziyaretinde bölge yöneticileriyle toplantýya katýldý. MTOSB Baþkaný Sabri Tekli, Denetim Kurulu üyeleri Yýlmaz Akyüz ve Hasan Yýldýrým, MTOSB Bölge Müdürü Halil Yýlmaz ve sanayicilerin katýldýðý toplantýda, her iki ülke arasýndaki ticaretin geliþtirilmesi açýsýndan fikir alýþveriþinde bulunuldu.

"Ýþ adamlarýmýzý bir araya getirelim"

Toplantýda konuþan Tekli, Mersin sanayisinin yýlýn 365 günü çalýþtýðýný ve ürettiðini belirterek, "Pandemi döneminde de tüm tedbirlerimizi alarak çalýþmalarýmýza ara vermeden devam ediyoruz. Üretmekten ve çalýþmaktan dolayý çok mutluyuz. Türkiye ekonomisi her geçen gün geliþmekte. Biz de MTOSB olarak bu geliþime ayak uydurmaya çalýþýyoruz ve ülke ekonomisine katký sunmaktan dolayý gurur duyuyoruz. Bugün sizi bölgemizde aðýrlamaktan dolayý mutluyuz ve bu temaslarýn ilerleyen dönemde iki ülke arasýndaki ticaretin geliþmesi adýna da faydalý olacaðýna inanýyoruz. Endonezyalý iþ adamlarýmýz ile Mersinli iþ adamlarýmýzý en kýsa sürede bir araya getirelim. Biz örnek bir OSB'yiz. Endonezya'dan bölgemize gelecek olan iþ adamlarýnýn burada gözlemlediði yatýrýmlar mutlaka onlara da örnek olacaktýr. Ayný zamanda mutlaka bizlerin de sizlerden örnek alacaðýmýz konular vardýr. Bu açýdan önümüzdeki dönemde hem Endonezya'dan iþ adamlarýmýzý bölgemizde aðýrlamak istiyoruz hem de Endonezya'ya gelerek ikili temaslarda bulunmak istiyoruz" dedi.

Paylaþ :
230 VERGÝ MÜFETTÝÞÝ 50 ÝLDE SAHAYA ÝNDÝ! 17 MÝLYAR LÝRALIK SAHTE FATURAYA ÝNCELEME
YAPAY ZEKANIN BELÝRLEDÝÐÝ MERSÝN’ÝN EN GÜZEL ÝLÇESÝ TARSUS ÇIKTI
MERSÝN’DE GENÇLÝK BAYRAMI HAFTA BOYUNCA DOLU DOLU KUTLANDI
MSK, FÝNALE YÜKSELDÝ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.