sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

ÞENGÜL ÖÐRETMEN ÇOCUKLAR ÝÇÝN DUVARLARI RENKLENDÝRÝYOR

  •  16 Ocak 2021 Cumartesi 17:11

Mersin’in Erdemli ilçesinde, Ýlçe Milli Eðitim Müdürlüðünün hazýrladýðý "Erdemli Deniz ve Orman Okulu" projesi kapsamýnda öðrencilerin deniz ve doðal yaþamý sevmelerini saðlamak amacý ile duvarlar çizilen resimlerle renklendirildi.

Mersin'in Erdemli ilçesinde, Ýlçe Milli Eðitim Müdürlüðünün hazýrladýðý "Erdemli Deniz ve Orman Okulu" projesi kapsamýnda öðrencilerin deniz ve doðal yaþamý sevmelerini saðlamak amacý ile duvarlar çizilen resimlerle renklendirildi. Deniz ve orman okulu kumsalýnda yuvalayan Caretta carettalar, endemik kum zambaklarý, çam aðaçlarý ile bu doðal alanda eðitim alan öðrencilerin resimleriyle duvarlar süslenerek doðal yaþama ve eðitime de dikkat çekildi.

"Doðal hayata dikkat çektik"

Talat Göktepe Tabiat Parký içinde yer alan deniz ve orman okulunun duvarlarýný görsel sanatlar öðretmeni Þengül Bulut Yel gönüllü olarak renklendiriyor.

Þengül Bulut Yel, "Hem insanlar okulumuzun yerini tam olarak bilsin, dikkat çeksin, hem de öðrencilerimizi yansýtsýn diye duvarlarýmýzý renklendiriyoruz. Okulumuzun sarý tulumlarý var, o yüzden resimlerimizde sarý tulumlu çocuklar, sarý yaðmurluklu çocuklarýmýzý resmettik. Bölgemizin endemik bitkisi kum zambaklarýmýz var, ona vurgu yapmak istedik. Resimlerimizde bölgemizin Caretta caretta bölgesi olmasýndan dolayý carettalara, deniz altý canlýlara yer verdik. Tabiat parkýnýn çam ormanlarýyla kaplý olmasýndan dolayý arka planda da çam aðaçlarýna yer verdik. Doðal hayata dikkat çektik" dedi.

Paylaþ :
230 VERGÝ MÜFETTÝÞÝ 50 ÝLDE SAHAYA ÝNDÝ! 17 MÝLYAR LÝRALIK SAHTE FATURAYA ÝNCELEME
YAPAY ZEKANIN BELÝRLEDÝÐÝ MERSÝN’ÝN EN GÜZEL ÝLÇESÝ TARSUS ÇIKTI
MERSÝN’DE GENÇLÝK BAYRAMI HAFTA BOYUNCA DOLU DOLU KUTLANDI
MSK, FÝNALE YÜKSELDÝ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.