sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

RAUF DENKTAÞ VE DR. FAZIL KÜÇÜK, TOROSLAR’DA TÖRENLE ANILDI

  •  14 Ocak 2021 Perþembe 08:45

Toroslar Belediyesi, KKTC Kurucu Cumhurbaþkaný Rauf Raif Denktaþ ve Kýbrýs Barýþ Harekatý kahramanlarýndan, KKTC’nin ilk Cumhurbaþkaný Yardýmcýsý Dr. Fazýl Küçük’ün vefatýnýn yýl dönümü dolayýsýyla bir anma programý düzenledi.

Kuzey Kýbrýs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Mersin Baþkonsolosluðu ile birlikte Rauf Denktaþ Parký ve Açýk Hava Müzesinde yapýlan program, çelenk sunma töreni, saygý duruþu ve Ýstiklal Marþýnýn okunmasýyla baþladý.

13 Ocak 2012 yýlýnda vefat eden Denktaþ ve 15 Ocak 1984 yýlýnda vefat eden Dr. Küçük için düzenlenen anma programýna; Toroslar Belediyesi Baþkanvekili Adnan Baþ, KKTC Mersin Baþkonsolosu Zalihe Mendeli, siyasi parti ile sivil toplum kuruluþlarýnýn temsilcileri, belediye meclis üyeleri ve muharip gaziler katýldý.

Merhum Denktaþ ve Küçük'ün dualarla yad edildiði tören, Rauf Raif Denktaþ Büstü önünde toplu fotoðraf çekimi ile sona erdi.

Mustafa Kemal Mahallesinde bulunan Toroslar Belediyesi Rauf Denktaþ Parký ve Açýk Hava Müzesinde; ömrünü Kýbrýs Türklerinin baðýmsýzlýðýna adayan KKTC Kurucu Cumhurbaþkaný merhum Rauf Raif Denktaþ, KKTC'nin ilk Cumhurbaþkaný Yardýmcýsý merhum Dr. Fazýl Küçük ve Þehit Pilot Yüzbaþý Cengiz Topel'in büstleri ile Kýbrýs Barýþ Harekatýnda kullanýlan emtialar yer alýyor.

Paylaþ :
POS CÝHAZLARIYLA YAPILAN TAHSÝLATLAR MALÝYE’NÝN RADARINDA!
MERSÝN’DE EMEKLÝLER YAZI ’BAHAR ÞENLÝÐÝ’ ÝLE KARÞILADI
AKDENÝZ BELEDÝYESÝNDEN KÜLTÜR VE SANATA DESTEK
YENÝÞEHÝR BELEDÝYESÝ 19 MAYIS AYAK TENÝSÝ TURNUVASI DÜZENLÝYOR

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.