sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

ERDEMLÝ BELEDÝYESÝNDEN BAKAN SELÇUK’A DESTEK

  •  12 Ocak 2021 Salý 10:12

Mersin’in Erdemli Belediyesi, Milli Eðitim Bakaný Ziya Selçuk’un okullarda Ýstiklal Marþý okunmasýna iliþkin yaptýðý çaðrýya destek verdi.

Mersin'in Erdemli Belediyesi, Milli Eðitim Bakaný Ziya Selçuk'un okullarda Ýstiklal Marþý okunmasýna iliþkin yaptýðý çaðrýya destek verdi. Erdemli Belediyesi, Bakan Selçuk'un çaðrýsýna ilçe genelinde saat 10.00'da Ýstiklal Marþýnýn yayýnlanmasý ve belediye personeli ile marþý toplu olarak okuyarak destek oldu.

Dün akþam saatlerinde sosyal medyadan Ýstiklal Marþýnýn saat 10.00'da tüm ülkede okunmasý için çaðrý yapan Bakan Selçuk'a bir destek de Erdemli Belediye Baþkaný Mükerrem Tollu'dan geldi. Pandemi kurallarýna uygun þekilde Belediye çalýþanlarý tarafýndan kurum önünde toplanýlarak okunan Ýstiklal Marþý, tüm ilçede yankýlandý.

Milli ve manevi miraslara sahip çýkmanýn her Türk vatandaþýnýn asli görevi olduðuna dikkat çeken Baþkan Tollu, “Uzun süredir okullarýmýzýn kapalý olmasý münasebeti ile maalesef evlatlarýmýz, Ýstiklal Marþý'ný okumaktan mahrum kaldýlar. Milli Eðitim Bakanlýðýmýzýn önderliðinde bugün bütün okullarýmýzda özlemle, hasretle, þanla, þerefle Ýstiklal Marþýmýzý okuduk. Biz de Milli Eðitim Bakanýmýzýn bu düþüncesinden hareketle Erdemli Belediyesi olarak, belediye personelimizle birlikte ayný saatte ayný zaman diliminde gururla, þanla, þerefle Ýstiklal Marþýmýzý hep birlikte okuduk” dedi.

Paylaþ :
POS CÝHAZLARIYLA YAPILAN TAHSÝLATLAR MALÝYE’NÝN RADARINDA!
MERSÝN’DE EMEKLÝLER YAZI ’BAHAR ÞENLÝÐÝ’ ÝLE KARÞILADI
AKDENÝZ BELEDÝYESÝNDEN KÜLTÜR VE SANATA DESTEK
YENÝÞEHÝR BELEDÝYESÝ 19 MAYIS AYAK TENÝSÝ TURNUVASI DÜZENLÝYOR

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.