sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

TARSUS BELEDÝYESÝ ÞEHÝR TÝYATROSUNA 3 ÖDÜL

  •  12 Ocak 2021 Salý 09:59

Tarsus Belediyesinden yapýlan açýklamaya göre, Uluslararasý Yeni Tiyatro Dergisi Emek ve Baþarý Ödülleri sahiplerini buldu

Koordinatörlüðünü Yetkin Yüksel'in, baþkanlýðýný Dr. Öðretim Üyesi Erbil Göktaþ'ýn yaptýðý organizasyonun jürisinde Mustafa Ýri, Prof. Dr. Sema Göktaþ, Prof. Dr. Erhan Tuna, Hacer Akbaba ve Þule Kazgan yer aldý. Jüri, yaptýðý deðerlendirmede ‘Yýlýn Yapýmý' dalýnda, Tarsus Belediyesi Þehir Tiyatrosunda sahnelenen Ezop adlý eseri ödüle deðer buldu.

Ödül Jürisi, Haþmet Zeybek En Ýyi Yönetmen Ödülünü Tarsus Belediyesi Þehir Tiyatrosunun ‘Ezop' adlý oyunu dolayýsýyla Nihat Çapar'a verdi. Jüri, ayný oyundaki performansý dolayýsýyla Murat Çapar'ý ‘Yýlýn Performansý' ödülüne deðer buldu.

Tarsus Belediyesi tarafýndan 2019 yýlýnda kurulan Tarsus Þehir Tiyatrosu, 'Ezop' adlý oyun ile ilk gösterimini gerçekleþtirmesinin ardýndan, Adana ve Mersin'de de oyunu sahnelenmiþti. Kurumsal bir yapýnýn ilk taþýný oluþturulan Tarsus Þehir Tiyatrosu, Tarsus Belediyesi Tiyatro Hizmetleri Müdürlüðü bünyesinde faaliyet gösteriyor.

Paylaþ :
POS CÝHAZLARIYLA YAPILAN TAHSÝLATLAR MALÝYE’NÝN RADARINDA!
MERSÝN’DE EMEKLÝLER YAZI ’BAHAR ÞENLÝÐÝ’ ÝLE KARÞILADI
AKDENÝZ BELEDÝYESÝNDEN KÜLTÜR VE SANATA DESTEK
YENÝÞEHÝR BELEDÝYESÝ 19 MAYIS AYAK TENÝSÝ TURNUVASI DÜZENLÝYOR

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.