sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

“KADINLAR YAÞAMAK ÝÇÝN MEZÝTLÝ’YÝ TERCÝH EDÝYOR”

  •  9 Ocak 2021 Cumartesi 09:06

Mezitli Belediye Baþkaný Neþet Tarhan, Türkiye geneline göre Mezitli’de daha fazla kadýn yaþadýðýný belirterek, “Kadýnlarýn yaþamak için Mezitli’yi tercih etmesi bizim için de önemli bir mutluluk kaynaðý, çünkü kadýnlar kendileri için daha güvenli ve özgürlüklerini yaþama açsýndan rahat olabilecekleri yerleri seçiyor” dedi.

Mezitli Belediye Baþkaný Neþet Tarhan, Türkiye geneline göre Mezitli'de daha fazla kadýn yaþadýðýný belirterek, “Kadýnlarýn yaþamak için Mezitli'yi tercih etmesi bizim için de önemli bir mutluluk kaynaðý, çünkü kadýnlar kendileri için daha güvenli ve özgürlüklerini yaþama açsýndan rahat olabilecekleri yerleri seçiyor” dedi.

Mezitli Belediye Baþkaný Neþet Tarhan, Cinsiyet Eþitliði Ýzleme Derneði öncülüðünde gerçekleþtirilen toplantýya katýlarak Mezitli'de gerçekleþtirilen uygulamalarý anlattý. Türkiye'nin farklý bölgelerinden çok sayýda akademisyenin yaný sýra Yeniþehir Belediye Baþkaný Abdullah Özyiðit'in de yer aldýðý toplantýya Mezitli Belediyesini temsilen Strateji Geliþtirme Müdürü Hürrem Betül Levent Erdal, Strateji Geliþtirme Biriminden Kadýn Araþtýrmalarý Uzmaný Burcu Þanlý, Mezitli Belediyesi Kadýn Danýþma Merkezi Sorumlusu Pakize Esen de katýlarak Mezitli'de kadýnlara yönelik yapýlan çalýþmalarý aktardý.

Yaklaþýk iki saat süren toplantýda ilginç bir olay da yaþandý. Toplantýnýn katýlýmcýlarý arasýnda yer alan lise arkadaþý Cinsiyet Eþitliði Ýzleme Derneði Yönetim Kurulu Üyesi Sevinç Ünal ile 50 yýl sonra ilk kez karþýlaþan Baþkan Tarhan, þaþkýnlýk yaþadý. Baþkan Tarhan ve Ünal, kýsa bir süre geçmiþ dönem anýlarýyla ilgili sohbet etti.

Paylaþ :
POS CÝHAZLARIYLA YAPILAN TAHSÝLATLAR MALÝYE’NÝN RADARINDA!
MERSÝN’DE EMEKLÝLER YAZI ’BAHAR ÞENLÝÐÝ’ ÝLE KARÞILADI
AKDENÝZ BELEDÝYESÝNDEN KÜLTÜR VE SANATA DESTEK
YENÝÞEHÝR BELEDÝYESÝ 19 MAYIS AYAK TENÝSÝ TURNUVASI DÜZENLÝYOR

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.