sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

MUTLU YAÞAM KÖYÜ PANDEMÝ SÜRECÝNÝN BÝTMESÝNÝ BEKLÝYOR

  •  7 Ocak 2021 Perþembe 08:29

Mezitli Belediye Baþkaný Neþet Tarhan, Mutlu Yaþma Köyü projesinin tamamlandýðýný, ancak pandemi nedeniyle açýlýþýný yapmak için beklediklerini belirterek, “Pandemi süreci sona erer ermez burasý herkes için çok özel bir alan olacak” dedi.

Mezitli Belediye Baþkaný Tarhan, Þahintepe Mahallesinde hayata geçirilen Mutlu Yaþam Köyünü ziyaret ederek yapýlan çalýþmalar hakkýnda bilgi aldý. Birim müdürleri ve mahalle muhtarlarýnýn da katýldýðý ziyarette, Mutlu Yaþam Köyünü gezen Baþkan Tarhan, bahçeler arasýnda ortaya çýkan güzel çalýþma nedeniyle personele teþekkür etti.

Mutlu Yaþam Köyünün içeriði ile çok özel bir konuma sahip olduðunu ifade eden Baþkan Tarhan, yaptýðý deðerlendirmede “Amacýmýz Mezitli'de herkesin her yerde mutlu olmasý. Özellikle insanlarýmýzýn toprakla, tarýmla iç içe olmasý için kent merkezinde çok sayýda projemiz var. Kent içi tarým, hobi bahçeleri ile insanýmýzýn üretme ve doðal ortamda toprakla uðraþmasý için projeler geliþtirdik. Bunun yanýnda kentte yaþayanlarýn köy havasýný yaþayabilmesi için Mutlu Yaþam Köyü projemizi hayata geçirdik” dedi.

Mutlu Yaþam Köyünün çalýþma sistemi hakkýnda da bilgiler veren Tarhan, “Buraya her kesimden insanýmýz gelecek. Her yaþ grubundan; en küçük çocuktan dedelerine kadar burada beraber zaman geçirecekler. Burada herkes özgür olacak. Öncelikle müzik yapmak isteyen müzik yapacak, yemek yapmak isteyen yemek yapacak. Yine sembolik ücretle gece kalmak isteyen konaklayacak. Burada daha organik sebzeler yetiþtirilecek. Hayvanlarla zaman geçirecek, ata binecek, koyundan süt saðacak. Unutulmaz tecrübeler yaþayacak. Sabahlarý taze sebzelerle kahvaltýsýný yapacak. Spor yapabilecekler; yürüyüþ, koþu yapabilecekler” diye konuþtu.

Paylaþ :
POS CÝHAZLARIYLA YAPILAN TAHSÝLATLAR MALÝYE’NÝN RADARINDA!
MERSÝN’DE EMEKLÝLER YAZI ’BAHAR ÞENLÝÐÝ’ ÝLE KARÞILADI
AKDENÝZ BELEDÝYESÝNDEN KÜLTÜR VE SANATA DESTEK
YENÝÞEHÝR BELEDÝYESÝ 19 MAYIS AYAK TENÝSÝ TURNUVASI DÜZENLÝYOR

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.