sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

MEZÝTLÝ BELEDÝYESÝ, YENÝ YILI DOLU DOLU ETKÝNLÝKLERLE KUTLUYOR

  •  29 Aralýk 2020 Salý 17:16

Mersin’in merkez ilçe Mezitli Belediyesi, korona virüs salgýnýnýn neden olduðu olumsuzluklarý bir nebze unutturmak için yeni yýlý dolu dolu etkinliklerle kutluyor.

 Mersin'in merkez ilçe Mezitli Belediyesi, korona virüs salgýnýnýn neden olduðu olumsuzluklarý bir nebze unutturmak için yeni yýlý dolu dolu etkinliklerle kutluyor.

 

Mezitli Belediyesi, pandemi önlemleri çerçevesinde maske, mesafe ve hijyen kurallarýna da uyarak birçok farklý yeni yýl etkinliði düzenliyor. Belediyeden yapýlan açýklamaya göre, farklý kostümlerle üstü açýk otobüsle ilçeyi karýþ karýþ gezen belediye personeli, Mezitli halkýnýn yeni yýlýný kutlayarak, çocuklara þeker daðýtýyor. Noel Baba, Hacivat Karagöz ve Ren geyiði kostümü giyen ve çalýnan müzikler eþliðinde dans eden belediye çalýþanlarý ve gönüllülerin gerçekleþtirdiði bu etkinlik, yeni yýlýn ilk saatlerine kadar devam edecek.

31 Aralýk'ta sokaða çýkma kýsýtlamasýnýn baþlayacaðý ana kadar açýk kalacak olan Yýlbaþý Pazarý ise yeni yýla sevdiklerine sürpriz yaparak girmek isteyenlere hediyelik eþyalarýný temin etme fýrsatý sunuyor. Kýsýtlamalar kapsamýnda kutlamalara ve toplu buluþmalara izin verilmeyen Yýlbaþý Pazarýnda el ürünü, sanatsal niteliði bulunan binlerce çeþit ürün uygun fiyata alýnabiliyor. Mezitli Belediyesi Sanat Çarþýsýnda dükkan açan iþyeri sahipleri, pazara alýþveriþ yapmak için gelen Mersinlilere çok özel sürprizler hazýrlýyor. Her dükkanýn farklý bir hediye vereceði Yýlbaþý Pazarýnda alýþveriþ yaparak adýný çarþý meydanýnda bulunan fanusa atanlar arasýnda çekilecek kurada 28 Mersinli, çekilecek kura ile hediye kazanacak.

Paylaþ :
MERSÝN’DE TURFANDA KÝRAZ HASADI BAÞLADI
EHLÝYET SINAVINDA ÖZEL DÜZENEKLE KOPYA ÇEKTÝREN 5 ÞÜPHELÝ TUTUKLANDI
ÜREME ÖNCESÝ CARETTALARIN YUVA YAPTIÐI SAHÝLÝ ÖÐRENCÝLER TEMÝZLEDÝ
MÝLLÝ BOCCE SPORCUSU, ÞAMPÝYONA ÖNCESÝ HEYECANINI BAÞKAN YILDIZ ÝLE PAYLAÞTI

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.