sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

TOROSLAR’IN YAYLALARINDA YOL ÇALIÞMALARI ARALIKSIZ SÜRÜYOR

  •  29 Aralýk 2020 Salý 17:15

Mersin’in merkez ilçe Toroslar Belediyesi, ilçe merkezinin yaný sýra yaylalarda da yol yapým çalýþmalarýna aralýksýz devam ediyor

Mersin'in merkez ilçe Toroslar Belediyesi, ilçe merkezinin yaný sýra yaylalarda da yol yapým çalýþmalarýna aralýksýz devam ediyor.

Toroslar Belediyesinden yapýlan açýklamaya göre, yeni yol açma, bahçe yolu düzenleme, kilit parke yol, sathi kaplama ve asfalt çalýþmalarýna kadar hizmetlerini çok yönlü gerçekleþtiren belediye, çevre düzenleme çalýþmalarýný da paralel olarak sürdürüyor. Özellikle yaylalarda kýþ aylarýnýn rahat geçmesi için planlý bir çalýþma yürüten Fen Ýþleri Müdürlüðüne baðlý ekipler; Soðucak Mahallesinde kilit parke, stabilize yol ve büz boru döþeme çalýþmasý, Aladað ve Çandýr Mahallelerinde kilit parke yol çalýþmasý, Yavca, Gözne, Kepirli ve Hamzabeyli Mahallelerinde ise yeni yol açma çalýþmalarý yaptý.

“Yaylalarýmýz, doða sporlarý ve turizmi konusunda gelecek vaat ediyor”

Toroslar Belediye Baþkaný Atsýz Afþýn Yýlmaz, merkez ve kýrsal mahallelerde yaþam standartlarýnýn yükselmesi için çalýþtýklarýný kaydederek, "Hizmetlerimizi, hemþehrilerimizin ihtiyaçlarý doðrultusunda yerine getiriyoruz" dedi.

Paylaþ :
FED, FAÝZ ORANINI DÖRT YIL ARADAN SONRA ÝNDÝRDÝ
120 bin TL’lik telefon nöbeti! Geceden kuyruða girdiler
Selçuk Bayraktar, insansýz deniz aracý yarýþmacýlarýyla bir araya geldi
Trendyol Süper Lig: Hatayspor: 0 - Bodrum FK: 1

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.