sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

AKDENÝZ’DE SOKAKLAR YENÝLENÝYOR

  •  29 Aralýk 2020 Salý 16:58

Mersin’in merkez ilçe Akdeniz Belediyesi, kentteki farklý kurumlarýn yeraltý þebeke yenileme çalýþmalarý sonucu zarar gören sokaklarda asfalt yama çalýþmasýnýn yaný sýra kilit taþý, kaldýrým ve bordür taþlarýný yenileme hizmetine hýz verdi.

Mersin'in merkez ilçe Akdeniz Belediyesi, kentteki farklý kurumlarýn yeraltý þebeke yenileme çalýþmalarý sonucu zarar gören sokaklarda asfalt yama çalýþmasýnýn yaný sýra kilit taþý, kaldýrým ve bordür taþlarýný yenileme hizmetine hýz verdi.

Akdeniz Belediyesinden yapýlan açýklamaya göre, güçlendirilen personel, araç ve ekipman sayýsýyla Hamidiye, Kiremithane, Güneþ, Gündoðdu, Müfide Ýlhan, Siteler, Karacailyas, Çilek, Nusratiye, Mesudiye, Anadolu, Ýhsaniye, Camiþerif, Çankaya, Mithat Paþa, 3 Ocak, Kültür, Yeni Mahalle, Yeþilçimen ve Yenitaþkent mahallelerine çýkarma yapan Fen Ýþler Müdürlüðü ekipleri; kurumlarýn yeraltý þebeke yenileme projeleri için kazýlan sokaklarda asfalt yama çalýþmasý yapýyor, kaldýrýmlarý, kilit taþý ve bordürleri yeniliyor.

“Amacýmýz, yaðýþlar sonucu oluþacak maðduriyetleri engellemek”

Akdeniz Belediye Baþkaný Muhammet Mustafa Gültak, ayný anda birçok mahalle ve sokakta devam eden çalýþmalarla ilgili yaptýðý açýklamada, farklý kurumlarýn ilçeye baðlý mahallelerde yaptýðý yeraltý çalýþmalarý sonucu birçok sokaðýn zarar gördüðünü belirtti. Gültak, “Fen Ýþleri Müdürlüðümüz, diðer mahallelerimizde de yama ve tamirat çalýþmalarýný programa aldý ve çalýþmalarýna aralýksýz devam edecek. Amacýmýz, önümüzdeki yaðýþlarla birlikte bu sokaklarda oluþacak çamur ve su birikintilerinden kaynaklý sorun ve sýkýntýlarý en kýsa zamanda çözmek, vatandaþlarýmýzýn maðdur olmasýný engellemektir. Bu nedenle Fen Ýþleri Müdürlüðü ekiplerimiz, hýzla hareket ederek daha önce yeraltý çalýþmasý yapýlan sokaklarda asfalt yama hizmeti veriyor. Faklý mahallelerimizdeki çalýþmalar sayesinde ekiplerimiz, sokaklara bin 314 ton asfalt serimi gerçekleþtirdi. Ekiplerimiz; yine diðer kurumlarýn yeraltý çalýþmalarý sýrasýnda zarar gören kilit taþlarýný, kaldýrýmlarý ve bordür taþlarýný da yeniliyor” dedi.

Paylaþ :
FED, FAÝZ ORANINI DÖRT YIL ARADAN SONRA ÝNDÝRDÝ
120 bin TL’lik telefon nöbeti! Geceden kuyruða girdiler
ÞEHÝR TÝYATROSU YENÝ SEZONDA 12 ESERÝ SANATSEVERLERLE BULUÞTURACAK
HATAYSPOR, BODRUM FK MAÇI HAZIRLIKLARINI TAMAMLADI

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.