sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

’3 OCAK MERSÝN’ÝN KURTULUÞU’ ÞÝÝR YARIÞMASI SONUÇLANDI

  •  28 Aralýk 2020 Pazartesi 16:08

Mersin’in merkez ilçe Toroslar Belediyesi tarafýndan 3 Ocak Mersin’in Düþman Ýþgalinden Kurtuluþunun 99’ncu yýl dönümü etkinlikleri kapsamýnda düzenlenen ’3 Ocak Mersin’in Kurtuluþu’ konulu þiir yarýþmasýnda dereceye girenler belli oldu.

Mersin'in merkez ilçe Toroslar Belediyesi tarafýndan 3 Ocak Mersin'in Düþman Ýþgalinden Kurtuluþunun 99'ncu yýl dönümü etkinlikleri kapsamýnda düzenlenen '3 Ocak Mersin'in Kurtuluþu' konulu þiir yarýþmasýnda dereceye girenler belli oldu.

 

Toroslar Belediyesinden yapýlan açýklamaya göre, Mersin ve ilçelerinin yaný sýra Türkiye'nin 32 þehrinden toplam 79 eserin katýldýðý yarýþmanýn sonuçlarý yapýlan jüri deðerlendirmesi sonucunda açýklandý. Mersin Yazarlar Derneði (MEYAD) ile birlikte her yýl geleneksel olarak organize edilen yarýþmada bu yýl birinciliði Mersin merkez Yeniþehir ilçesinden Abdullah Coþkun aldý. Ýkinciliði, Tarsus ilçesinden Mevlüt Yavuz alýrken, yarýþmanýn üçüncüsü ise Þanlýurfa'nýn Karaköprü ilçesinden Mustafa Sade oldu.

 

Dereceye girenlerin isimleri ve þiirleri, Toroslar Belediyesinin resmi web sitesi www.toroslar-bld.gov.tr adresinden ilan edilirken, birinciye tam altýn, ikinciye yarým altýn, üçüncüye ise çeyrek altýn verilecek.

Paylaþ :
MERSÝN’DE TURFANDA KÝRAZ HASADI BAÞLADI
EHLÝYET SINAVINDA ÖZEL DÜZENEKLE KOPYA ÇEKTÝREN 5 ÞÜPHELÝ TUTUKLANDI
ÜREME ÖNCESÝ CARETTALARIN YUVA YAPTIÐI SAHÝLÝ ÖÐRENCÝLER TEMÝZLEDÝ
MÝLLÝ BOCCE SPORCUSU, ÞAMPÝYONA ÖNCESÝ HEYECANINI BAÞKAN YILDIZ ÝLE PAYLAÞTI

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.