sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

BAÞKAN SEÇER: "KADINLAR ÇALIÞSIN, ÜRETSÝN, BÝZ ONLARA HER ALANDA DESTEK OLALIM"

  •  20 Kasým 2020 Cuma 09:12

Mersin Büyükþehir Belediye Baþkaný Vahap Seçer, Yoðurt Pazarý’nda kentteki kadýn kooperatifleri için açýlan stantlarda üretici kadýnlarla buluþup, eþi Meral Seçer’le birlikte ev alýþveriþini yaptý.

Mersin Büyükþehir Belediye Baþkaný Vahap Seçer, Yoðurt Pazarý'nda kentteki kadýn kooperatifleri için açýlan stantlarda üretici kadýnlarla buluþup, eþi Meral Seçer'le birlikte ev alýþveriþini yaptý. Seçer, “Yeni yeni projeler geliþtireceðiz. Kadýnlarýmýzýn, kadýn kooperatiflerimizin her zaman yanýnda olacaðýz. Onlarýn gücü ve desteði olacaðýz. Kadýnlar çalýþsýn, üretsin, biz onlara her alanda destek olalým" dedi.

Seçer çiftine, Kadýn ve Aile Hizmetleri Dairesi Baþkaný Þerife Hasoðlu Dokucu, Tarýmsal ve Veteriner Hizmetleri Dairesi Baþkaný Salim Serdar Gökçek ile Kültür ve Sosyal Ýþler Dairesi Baþkanlýðý Koordinatörü Bengi Ýspir Özdülger de eþlik etti. Baþkan Seçer, Yoðurt Pazarý'nda kadýn kooperatiflerinin ürünlerini sergilediði bir alan oluþturulduðunu ve alanýn bir buluþma noktasý olduðunu kaydetti. Tarsus'tan Mut'a kadar kentin her bölgesinden üretici kooperatiflerinin çeþit çeþit el iþi, gýda maddeleri, tarýmsal ürün, orijinal ve organik üretimlerinin sergilendiðini vurgulayan Seçer, “Çok sayýda ürünü bulmak mümkün burada. Kadýnlarýmýza ürünlerini deðerlendirme imkaný sunduðu gibi aslýnda bir anlamda da sosyal olarak çok büyük katký saðladýðýný düþünüyorum. Ýnsanlar burada bir arada, kardeþlik içerisinde, huzur içerisinde” diye konuþtu.

Paylaþ :
Milyonlarca çalýþan emekliyi ilgilendiren haber! Genel saðlýk sigortasý primi gündemde
DOÐU AKDENÝZ’DE HAVA SICAKLIKLARI 6 ÝLA 12 DERECE AZALACAK
Ýlk defa düzenlenen insansýz deniz aracý yarýþmasý otonom sürüþleriyle tamamlandý
MERSÝN SPOR KULÜBÜ, LÝGDEKÝ ÝKÝNCÝ GALÝBÝYETÝNÝ ALDI

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.