sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

SERHAT SERVET DÖVENCÝ: "DAHA ÝYÝ OLACAÐIZ"

  •  28 Eylül 2020 Pazartesi 17:34

Misli. com 2. Lig Kýrmýzý Grup ekiplerinden Tarsus Ýdman Yurdu, Rize deplasmandan 3 puanla dönmenin sevincini yaþýyor. Kulüp Baþkaný Serhat Servet Dövenci, tekinki heyeti ve futbolcularý galibiyetten dolayý kutladý.

2. Lig Kýrmýzý Grup ikinci hafta maçýnda Tarsus Ýdman Yurdu, deplasmanýnda Rize temsilcisi Pazarspor'u 3-1 yenerek haftayý 3 puanla kapattý.

Ligin ilk maçýnda sahasýnda Van Spor Futbol Kulübü ile beraber kalarak 1 puan aldýklarýný hatýrlatan Tarsus Ýdman Yurdu Kulübü Baþkaný Dövenci, ilk müsabakada istedikleri 3 puaný alamamalarýnýn üzüntüsünü hafta sonu oynanan Pazarspor maçýyla telafi ettiklerini söyledi.

Çok iyi bir takým olacaklarýný belirten Dövenci, teknik heyeti ve futbolcularý tebrik ederek, baþarýlarýnýn devamýný diledi.

Dövenci, “Tüm dünyada zor bir dönemde futbol müsabakasý yapýlýyor. Ýnþallah bu pandemi dönemi kýsa sürede biter, özlenen tabloya biran önce kavuþmayý temenni ediyorum. Tarsus Ýdman Yurdu olarak iyi bir takým oluþturduk. Daha iyi olacaðýmýza inanýyorum. Her zaman dediðim gibi Tarsus Ýdman Yurdu yeri bu lig deðildir. Hedefimiz Mersin'in güzide takýmý olan Tarsusumuzu bir üst lige taþýmaktýr” dedi.

Paylaþ :
POS CÝHAZLARIYLA YAPILAN TAHSÝLATLAR MALÝYE’NÝN RADARINDA!
MERSÝN’DE SAHTE ZEYTÝNYAÐI OPERASYONU, 6 TONDAN FAZLA ÜRÜN ELE GEÇÝRÝLDÝ
AKDENÝZ BELEDÝYESÝNDEN KÜLTÜR VE SANATA DESTEK
MÝLLÝ OKÇUMUZ METE GAZOZ, AVRUPA ÞAMPÝYONU OLDU

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.