sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

ÝÇEL ÝDMAN YURDU’NDA DEPREM!

  •  28 Eylül 2020 Pazartesi 15:00

Ýçel Ýdman Yurdu liderliðe yükseldi maçtan sonra ise olanlar oldu

Misli.com  3.Lig 3.grupta yer alan  Ýçel Ýdman Yurdu ligde 2'de 2 yaptý ve liderliði ele geçirdi. Yönetim ve taraftarýn yüzü gülerken,dün (Pazar) akþam saatlerinde kimsenin beklemediði bir geliþme yaþandý ve bu durum özellikle Mersin Kamuoyu  arasýnda deprem etkisi yarattý.

Genel Menajer Vedat Çoban sosyal medya hesabýndan ailevi nedenler sebebiyle  görevini resmi olarak býraktýðýný açýkladý. Paylaþým sonrasý telefonunu kapatan Vedat Çoban'a bugün öðle saatlerinde Ýçel Tv muhabiri Mehmet Uysal ulaþtý..

Mehmet Uysal'ýn Vedat Çoban ile telefon görüþmesinde ortaya çýkan sonuç, Vedat'ýn artýk kulüp ile resmi baðýnýn kalmadýðýydý.

Ýþte Vedat Çoban'ýn sözleri;

''Öncelikle görevimi  kulüp yönetimi ile birlikte istiþare yaptýktan sonra býraktýðýmý herkesin bilmesini isterim. 4 yýl önce Mersin spor camiasýna girerken eski bir prof futbolcu kimliðimi bir kenara býrakýp,tecrübelerimi aktararak bir yola girmiþtim kendi adýma. Mersin'de ki Ýlk sezonumuzda da Ýçelspor formasýný giyerek aktif futbol yaþantýma Þampiyonluk yaþayarak veda etmiþtim. Ýçelspor armasý olmasý münasebetiyle bu benim þahsýmý daha da onure etmiþtir. Rahmetli Seyfi Ali Türkoðlu'nun hatýralarýný bir nebze olsun yaþatabildiysek ve benimde bunda emeðim olduysa ne mutlu bana.

Evet, öncelikle tüm Mersin halkýnýn haklarýný helal etmesini istiyorum. Varsa benim hakkým, herkese helali hoþ olsun. Artýk Ýçel Ýdman Yurdu ile resmiyette bir baðým kalmadý. Ancak benim herzaman sizlerle olduðumu unutmayýn. Ama fýrsat bulursam maçlara gelmeye çalýþacaðým. Fiziken yanýnýzda olmasamda iletiþimimiz sizlerle devam edecek elbette.Tabi sizlerde beni abi/kardeþ olarak görürseniz.Kapým herkese herzaman açýktýr.

Ayrýlýk sebebime gelecek olursak, öncelikle þunu belirteyim ve altýný çizeyim. Bu ayrýlýk tamamen ailevi nedenlerden dolayýdýr. Annem ve Babam artýk çok yaþlandýlar. Onlarýnda bakýma ihtiyacý var. Birgün ,eðer yaþarsak bizlerde onlarýn yaþýna geleceðiz.Ve bizlerde evlatlarýmýzdan yardým isteyeceðiz. Bugün ben ailemi yok sayamam.Dünya bir tarafa ailem bir tarafa. Anne/Babalarýnýzýn kýymetini herzaman bilin.

Onlarý Mersin'e getirmek istedim. Ama kýsmet olmadý. Bugün ortaya çýkan bir durumda deðil bu. 6-7 aydýr bu durum yaþanýyordu zaten. Metin Saltýk,Ümit Saltýk onlarda benim ailem. Ve herzaman da öyle olacak. Herhangi bir sorun yok. Bunun altýný tekrar tekrar çizmek istiyorum.Herhangi bir sorun yok. Ailemin yanýnda olmak mecburiyetinde olduðum için artýk memleketimde ailemin yanýnda olacaðým. Ama dediðim gibi fýrsat buldukça maçlara da gelmeye çalýþacaðým.''

Evet Vedat Çoban artýk kulüp bünyesinde deðil.Ama bu takýmýn bugünlere gelmesinde kulüp yönetimi kadar Vedat Çoban'ýn da eli olduðunu unutmayalým.

Ne diyelim ki. Mersin'den bir Vedat Çoban geldi ve geçti..

Bizim de kapýmýz sana herzaman açýk kaptan..Sýkma sözüm vardý sana. Beklerim ...

 

HABER: ÝÇEL TV/SUN TV/ MEHMET UYSAL

 

Paylaþ :
POS CÝHAZLARIYLA YAPILAN TAHSÝLATLAR MALÝYE’NÝN RADARINDA!
MERSÝN’DE EMEKLÝLER YAZI ’BAHAR ÞENLÝÐÝ’ ÝLE KARÞILADI
AKDENÝZ BELEDÝYESÝNDEN KÜLTÜR VE SANATA DESTEK
YENÝÞEHÝR BELEDÝYESÝ 19 MAYIS AYAK TENÝSÝ TURNUVASI DÜZENLÝYOR

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.