sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

AVRUPA SPOR HAFTASI HOKEY MÜSABAKALARI SONA ERDÝ

  •  28 Eylül 2020 Pazartesi 11:46

Avrupa Spor Haftasý Hokey Müsabakalarý sonunda dereceye giren sporculara ödülleri, Mersin Gençlik ve Spor Ýl Müdürü Ökkeþ Demir tarafýndan verildi.

'Avrupa Spor Haftasý' kapsamýnda Mersin Gençlik ve Spor Ýl Müdürlüðü ile Türkiye Hokey Federasyonu Mersin Ýl Temsilciliði tarafýndan Yalýnayak Beþyüz Kiþilik Spor Salonu'nda düzenlenen ve birbirinden zevkli mücadelelere sahne olan müsabakalar sonunda dereceye giren sporcular ödüllerini aldý. Sporculara ödülleri, Mersin Gençlik ve Spor Ýl Müdürü Ökkeþ Demir, Türkiye Hokey Federasyonu Mersin Ýl Temsilci Mustafa Güven, Yalýnayak Beþyüz Kiþilik Spor Salonu Tesis Amiri Kutlay Bulut ve antrenörler tarafýndan takdim edildi.

Gençlik ve Spor Ýl Müdürü Demir, ödül töreninde yaptýðý konuþmada, "Ýçinde bulunduðumuz 23-30 Eylül Avrupa Spor Haftasý münasebetiyle il müdürlüðü olarak hafta boyunca paravoley, hokey ve bocce müsabakalarý düzenliyoruz. Tamamlanan hokey müsabakalarý sonunda dereceye giren takýmlarýmýza ödüllerini takdim ettik. Spor yapmanýn yeri, zamaný, engeli ve yaþý olmadýðýný düþünen birisi olarak, 7'den 70'e herkesi sadece içinde bulunduðumuz Avrupa Spor Haftasý'nda deðil yaþanabilir bir dünya için hep birlikte spor yapmaya davet ediyorum" dedi.

Paylaþ :
POS CÝHAZLARIYLA YAPILAN TAHSÝLATLAR MALÝYE’NÝN RADARINDA!
MERSÝN’DE SAHTE ZEYTÝNYAÐI OPERASYONU, 6 TONDAN FAZLA ÜRÜN ELE GEÇÝRÝLDÝ
AKDENÝZ BELEDÝYESÝNDEN KÜLTÜR VE SANATA DESTEK
MÝLLÝ OKÇUMUZ METE GAZOZ, AVRUPA ÞAMPÝYONU OLDU

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.