sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

TARSUS DOÐA PARKI, HÝJYEN VE TEMÝZLÝK ÝÇÝN PAZARTESÝ GÜNLERÝ ZÝYARETE KAPATILACAK

  •  26 Eylül 2020 Cumartesi 16:21

Tarsus Doða Parký, 28 Eylül’den itibaren her pazartesi günü temizlik, yapýsal faaliyetler ve dezenfeksiyon iþlemleri için ziyarete kapalý olacak.

Tarsus Doða Parký, 28 Eylül'den itibaren her pazartesi günü temizlik, yapýsal faaliyetler ve dezenfeksiyon iþlemleri için ziyarete kapalý olacak.

Mersin Büyükþehir Belediyesinden yapýlan açýklamaya göre, korona virüs salgýnýnýn etkisini artýrmasýyla birlikte ziyarete kapatýlan, yeni normalleþme sürecine geçilmesinin ardýndan 8 Haziran'dan itibaren kapýlarýný açan Tarýmsal ve Veteriner Hizmetleri Dairesi Baþkanlýðýna baðlý Tarsus Doða Parký, hijyen ve temizlik çalýþmalarýnýn daha etkili bir biçimde uygulanabilmesi için pazartesi günleri ziyarete kapatýlacak.

Sosyal mesafe kurallarýna uymak ve maske takmak zorunlu

Çukurova bölgesinin ilk ve tek doðal hayvan parký olan Tarsus Doða Parkýnda yeni normalleþme sürecine geçilmesiyle birlikte ziyaretler sosyal mesafe kurallarýna uygun olarak gerçekleþtiriliyor. Sýnýrlý sayýda ziyaretçinin kabul edildiði Doða Parkýnda ziyaretler, sosyal mesafe kurallarýna uymak ve maske takmak þartý ile kabul ediliyor.

Tarsus Doða Parkýnda bulunan hayvanlarýn doðal üreme ve yaþama faaliyetlerine stressiz bir ortamda devam edebilmeleri ve ayný zamanda parkýn temizlik, yapýsal faaliyetler ve dezenfeksiyon iþlemlerinin güvenle sürdürülmesi için 28 Eylül'den itibaren her pazartesi günü parka ziyaretçi kabul edilmeyecek.

Paylaþ :
230 VERGÝ MÜFETTÝÞÝ 50 ÝLDE SAHAYA ÝNDÝ! 17 MÝLYAR LÝRALIK SAHTE FATURAYA ÝNCELEME
FAYANS YÜKLÜ TIR YANDI
AKDENÝZ BELEDÝYESÝNDEN KÜLTÜR VE SANATA DESTEK
ANCELOTTÝ, AYLARCA FORMA VERMEDÝÐÝ ARDA’YI ÞÝMDÝ YERE GÖÐE SIÐDIRAMIYOR: TOP ONA AÞIK

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.