sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

"ERDEMLÝ BELEDÝYESÝ’NDEN EÐÝTÝME DESTEK"

  •  25 Eylül 2020 Cuma 09:24

Erdemli Belediyesi eðitime destek projesi kapsamýnda Þehit Hacý Ömer Serin Ýlkokulunda ek bina çalýþmalarýný bitirerek, Erdemli Ýlçe Milli Eðitim Müdürlüðüne teslim etti.

Devir teslim törenine, Ýlçe Kaymakamý Avni Kula, ilçe Milli Eðitim Müdürü Yusuf Açýkyörük, okul müdürü Mehmet Taþ, okul aile birliði Ömer Faruk Gündüz ve basýn mensuplarý katýldý.
Erdemli Belediyesi olarak eðitim neferlerinin yanýnda olduklarýný vurgulayan Erdemli Belediye Baþkaný Mükerrem Tollu, “Malumunuz biz Erdemli Belediyesi olarak insanýn yaþadýðý her yerde Erdemli Belediyesinin varlýðýný hissettirmeye gayret ediyoruz. Erdemli Belediyesi eðitimde, kültürde, þehrin dizaynýnda her alanda ciddi bir gayretin içerisinde, ciddi bir çabanýn içerisindeyiz. Özellikle Erdemlimize göreve geldiðinden bu yana, Erdemlimizin tüm problemleri ile hemhal olan çok muhterem Kaymakamýmýz ve Milli Eðitim Müdürümüzün, belediyemizden bir talepleri oldu. Malumumuz Erdemli, hýzlý geliþen, hýzlý büyüyen bir ilçemiz bu anlamda. Mersin’in en hýzlý büyüyen ilçeleri konumunda tabi bu büyümeyle birlikte ciddi manada okul ihtiyacý da söz konusu. Tabi her yere okul yapabilme imkâný yok fiziki þartlardan dolayý, ama en azýndan içinde bulunduðumuz ve þehidimizin adý verilen Þehit Hacý Ömer Ýlköðretim Okulu’nda Milli Eðitim þartlarýna uygun iki tane dersliðin yapýlmasýnýn öðrencilerin eðitim hayatýna çok ciddi katkýlarý olacaðýný söylediler. Bizde arkadaþlarýmýzla birlikte hemen baþladýk. Bir ay gibi kýsa süre içerisinde eðitim öðretim yýlý açýlýr açýlmaz hizmetimizi gerçekleþtirmiþ olduk. Özellikle, gayretlerini esirgemeyen çok deðerli mesai arkadaþlarýma, iþin teknik anlamýnda da bize desteðini esirgemeyen, eskiden Erdemli Belediyesi’nde Fen Ýþleri Müdürlüðü yapan Ahmet Koþak beyefendiye çok teþekkür ediyorum. El birliði ile gönül birliði ile Erdemlimizi daha da yüceye daha da güzele taþýmanýn gayreti içerisinde olduk ve olamaya devam edeceðiz’’ diye konuþtu.

Paylaþ :
MERSÝN’DE TURFANDA KÝRAZ HASADI BAÞLADI
SOSYAL GÜVENLÝK KURUMU’NUN GERÝ ÖDEME LÝSTESÝNE 47 ÝLAÇ DAHA EKLENDÝ
ÜREME ÖNCESÝ CARETTALARIN YUVA YAPTIÐI SAHÝLÝ ÖÐRENCÝLER TEMÝZLEDÝ
MÝLLÝ BOCCE SPORCUSU, ÞAMPÝYONA ÖNCESÝ HEYECANINI BAÞKAN YILDIZ ÝLE PAYLAÞTI

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.