sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

TOROSLAR’DA, AVRUPA HAREKETLÝLÝK HAFTASI DOLU DOLU GEÇTÝ

  •  25 Eylül 2020 Cuma 08:54

TOROSLAR Belediyesi, her yýl 16-22 Eylül tarihleri arasýnda kutlanan Avrupa Hareketlilik Haftasý’na spor aktivitelerinden, doða yürüyüþüne ve çevre temizliðine kadar bir dizi programla eþlik etti.

'Herkes için Sýfýr Emisyonlu Hareketlilik' diyerek hafta boyunca belediye personelini ve vatandaþlarý saðlýklý yaþamda hareketin önemini vurgulayan etkinliklerle buluþturan belediye, Avrupa Hareketlilik Haftasý'nýn son programýný da görkemli bir þekilde gerçekleþtirdi. Hafta kapsamýnda, dart, tenis ve masa tenisi turnuvasý, basketbol, adým atma, slalom top sürme ve þut atma yarýþmalarýna katýlarak dereceye giren çocuklara, gençlere ve belediye personeline ödülleri, Çaðdaþkent Mahallesi'nde bulunan 3 Ocak Spor Kompleksi'nde düzenlenen törenle verildi.
Toroslar Belediye Baþkaný Atsýz Afþýn Yýlmaz, ödül töreni öncesi gençlerle basketbol, tenis ve masa tenisi oynadý. Baþkan Yýlmaz, engelli çocuklarla yakýndan ilgilenerek el baskýsý boyama çalýþmasýna da eþlik etti ve birlikte keyifli vakit geçirdi. Baþkan Yýlmaz ile etkinliklere katýlan engelli bireylerin heyecaný ve sevinci ise yüzlerindeki gülümsemeye yansýdý.

Paylaþ :
230 VERGÝ MÜFETTÝÞÝ 50 ÝLDE SAHAYA ÝNDÝ! 17 MÝLYAR LÝRALIK SAHTE FATURAYA ÝNCELEME
FAYANS YÜKLÜ TIR YANDI
AKDENÝZ BELEDÝYESÝNDEN KÜLTÜR VE SANATA DESTEK
ANCELOTTÝ, AYLARCA FORMA VERMEDÝÐÝ ARDA’YI ÞÝMDÝ YERE GÖÐE SIÐDIRAMIYOR: TOP ONA AÞIK

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.