sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

Dilan Polat, eþinin cezaevindeyken yazdýðý mektubu paylaþtý! Ýçindeki bir cümle hemen göze çarptý

  •  23 Eylül 2024 Pazartesi 09:13

Kara para aklama davasýndan yargýlanan Dilan Polat, tahliye edildikten sonra eþi Engin Polat’ýn cezaevinden kendisine yazdýðý mektubu paylaþtý. Mektuptaki, "Seni çok seviyorum. Yarýn gelince konuþuruz zaten yapman gerekenleri." ifadeleri dikkat çekti.

Dilan Polat, cezaevinden tahliye olduktan sonra eþi Engin Polat'ýn kendisine yazdýðý mektubu paylaþtý. Mektupta, "Seni çok seviyorum. Yarýn gelince konuþuruz zaten yapman gerekenleri." ifadeleri yer aldý.

 

DÝLAN POLAT, EÞÝNÝN CEZAEVÝNDEN YAZDIÐI MEKTUBU PAYLAÞTI

Cezaevinden geçtiðimiz haftalarda tahliye olan sosyal medya fenomeni Dilan Polat, cezaevinden tahliye olduktan sonra kocasý Engin Polat'ýn kendisine yazdýðý mektubu paylaþtý. Mektupta Engin Polat'ýn, "Gelince konuþuruz" demesi dikkatlerden kaçmadý.

 

"YAPMAN GEREKENLERÝ GELÝNCE KONUÞURUZ"

Mektupta þu ifadeler yer aldý: "Caným sevgilim çok þükür bitti. Hepsi geçecek, bugünler de bitecek. Hiçbir þeye kafaný takma. Bol bol yemek ye, çocuklarýmýzla ilgilen. Yarýn geleceksin. Hala hayal gibi. Çok þükür. Sevinçten her yerim aðrýyor. Dayak yemiþ gibiyim. Seni çok seviyorum. Yarýn gelince konuþuruz zaten yapman gerekenleri. Seni seviyorum Allah'a emanet oldu. 9 ay 18 gün kaldýn burada. Beni bitirdin, maymun ettin beni. Oh be! Þimdi ben rahat rahat yatacaðým.

 

POLAT DAVASI

Kara para aklama davasýnda "Suç iþlemek amacýyla örgüt kurma, yönetme", "suçtan kaynaklanan mal varlýðý deðerlerini aklama" ve "Futbol ve Diðer Spor Müsabakalarýnda Bahis ve Þans Oyunlarý Düzenlenmesi Hakkýnda Kanun'a muhalefet" suçlarýndan haklarýnda 40 yýla kadar hapis cezasý istemiyle dava açýlan Dilan Polat ve Engin Polat hakkýnda tahliye kararý çýkmýþ ve serbest býrakýlmýþlardý. Engin Polat, yaklaþýk 10 ay hapiste kalmýþtý.

 

Paylaþ :
Kredi kartý kullanýmý arttý: Merkez Bankasý %78’lik artýþýn sebeplerini duyurdu
Mersin’de sel nedeniyle kapanan köy yolu ulaþýma açýldý
Ýlk defa düzenlenen insansýz deniz aracý yarýþmasý otonom sürüþleriyle tamamlandý
FENERBAHÇE’NÝN YILDIZINDAN KÖTÜ HABER

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.