sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

Nevzat Bahtiyar’ýn ek ifadesi ortaya çýktý: Narin’in öldüðünü annesi ilk günden biliyordu

  •  23 Eylül 2024 Pazartesi 08:52

Diyarbakýr'daki cinayet soruþturmasý kapsamýnda 8 yaþýndaki Narin Güran'ý dereye gömdüðünü itiraf eden Nevzat Bahtiyar'ýn üçüncü kez verdiði ifadede ilginç ayrýntýlar yer aldý. Bahtiyar, "Salim battaniyeyi kendi aracýna býraktý. Bana da, 'Cesedi gerekirse parçala, sonra da Eðertutmaz deresine at' dedi. Bu sýrada yukarý doðru yani Arif Güran'ýn evine doðru baktýðýmda Narin'in annesi Yüksel'in yüzünü ellerinin arasýna alarak aðlayarak baktýðýný gördüm" ifadelerini kullandý.

 

Diyarbakýr'da kaybolduktan 19 gün sonra cesedi bulunan 8 yaþýndaki Narin Güran'ý gömdüðü itiraf eden Nevzat Bahtiyar tutuklanarak cezaevine gönderilmiþti. Tutuklu bulunan amca Salim Güran'ýn avukatlarýnýn, 'Narin'in katili Nevzattýr' açýklamalarýnýn ardýndan Bahtiyar tekrar Diyarbakýr Adliyesi'ne getirilerek bu iddialar soruldu. Nevzat Bahtiyar gece yarýsý verdiði son ifadede "Anne Yüksel Güran ile muhtar amca Salim Güran'ýn iliþkisini görünce Salim Güran küçük kýzý öldürdü" dedi.

 

"YÜKSEL ÝLE BÝRLÝKTE OLDUÐUMUZU GÖRDÜ"

Bahtiyar þöyle devam etti; "Salim bana, 'Yüksel'le birlikte olduðumuzu kýz gördüðü için bu kýzý ben öldürdüm. Artýk sen de benim suç ortaðýmsýn. Bu olaya tanýk olduðun için bu cesedi yok edeceksin. Yoksa senin oðlunu gittiði futbol okulundan aldýrýr, kafasýna sýktýrýrým. Bunu yok et ve sonrasýnda da sana 200 bin lira vereceðim' dedi. Sonra cesedi ben ve Salim birlikte battaniyenin içine býraktýk. Salim cesedi kucaðýma verdikten sonra bende cesetle birlikte evden çýktým.

 

"NARÝN'ÝN ANNESÝ PEÞÝMÝZDEN AÐLADI"

Kapý önünde Narin'in terlikleri vardý. Salim'in söylemesi üzerine onlarý da alýp battaniyenin içine koyduktan sonra aracýma býrakmak için evime doðru gittim. Ýlk önce bana ait ahýra pencereden cesedi býraktým. Ardýndan ahýrdaki çuvalý aceleyle cesedin baþýndan geçirdim. Ancak çuvalý baðlamamýþtým. Ardýndan cesedi kendi aracýmýn arka koltuk paspasýna býraktým. Battaniyeyi de arkamdan aracýyla gelen Salim'e verdim.

 

"YÜKSEL'ÝN AÐLAYARAK BANA BAKTIÐINI GÖRDÜM"

Salim battaniyeyi kendi aracýna býraktý. Bana da, 'Cesedi gerekirse parçala, sonra da Eðertutmaz deresine at' dedi. Bu sýrada yukarý doðru yani Arif Güran'ýn evine doðru baktýðýmda Narin'in annesi Yüksel'in yüzünü ellerinin arasýna alarak aðlayarak baktýðýný gördüm. Cesedi Eðertutmaz deresine götürdüm ve daha önce yer gösterme yaptýðým yere býraktým. Üzerine de dikkat çekmemesi için büyük bir taþ býraktým."

 

Paylaþ :
Kredi kartý kullanýmý arttý: Merkez Bankasý %78’lik artýþýn sebeplerini duyurdu
Mersin’de sel nedeniyle kapanan köy yolu ulaþýma açýldý
Ýlk defa düzenlenen insansýz deniz aracý yarýþmasý otonom sürüþleriyle tamamlandý
FENERBAHÇE’NÝN YILDIZINDAN KÖTÜ HABER

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.