sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

CUMHURBAÞKANLIÐI TARAFINDAN YAPILAN ATAMA KARARLARI RESMÝ GAZETE’DE

  •  14 Eylül 2024 Cumartesi 10:03

Cumhurbaþkanlýðý tarafýndan yapýlan atama kararlarý Resmi Gazete’de yayýmlandý, karar ile birlikte 4 bakanlýða yeni Bakan Yardýmcýlarý atandý.

Cumhurbaþkaný Recep Tayyip Erdoðan’ýn imzasý ile Resmi Gazete’de yayýmlanan karar ile birlikte, Milli Eðitim Bakanlýðýnda Bakan Yardýmcýsý Kemal Þamlýoðlu görevden alýndý, yerine Sanayi ve Teknoloji Bakanlýðý Ar-Ge Teþvikleri Genel Müdürü Muhammed Bilal Macit atandý. Milli Savunma Bakanlýðýnda Bakan Yardýmcýsý Celal Sami Tüfekçi görevden alýndý, yerine ise Musa Heybet atandý. Saðlýk Bakanlýðý'nda Bakan Yardýmcýsý Huzeyfe Yýlmaz görevden alýndý, yerine ise Yasin Ayfer Erkoç atandý. Sanayi ve Teknoloji Bakanlýðý Bakan Yardýmcýlýðýna, Muhammet Kasým Gönüllü atandý.

 

Ayrýca karar ile birlikte Kültür ve Turizm Bakanlýðý'nda Ankara Ýl Kültür ve Turizm Müdürü Ali Ayvazoðlu görevden alýndý. Ankara Ýl Kültür ve Turizm Müdürlüðüne Erhan Karakaya, Mersin Ýl Kültür ve Turizm Müdürlüðüne ise Bolu Ýl Kültür ve Turizm Müdürü Hakan Doðanay atandý.

 

Sanayi ve Teknoloji Bakanlýðý'nda ise Milli Teknoloji Genel Müdür Yardýmcýlarý Ýlknur Ýnam ve Ýrfan Keskin görevden alýndý. Milli Teknoloji Genel Müdür Yardýmcýlýðýna Emre Dabak atandý.


Karara göre Ulaþtýrma ve Altyapý Bakanlýðý'nda, Altyapý Genel Müdürlüðüne Yalçýn Eyigün, Avrupa Birliði ve Dýþ Ýliþkiler Genel Müdürlüðüne Burak Aykan, Denizcilik Genel Müdürlüðüne Ünal Baylan, Personel Genel Müdürlüðüne, Necmiye Leyla Akýncý, Tersaneler ve Kýyý Yapýlarý Genel Müdürlüðüne Salih Tan, Ulaþtýrma Hizmetleri Düzenleme Genel Müdürlüðüne Murat Baþtor, Rehberlik ve Teftiþ Baþkanlýðýna Kamuran Yazýcý, Ulaþtýrma, Denizcilik ve Haberleþme Araþtýrmalarý Merkezi Baþkanlýðýna Selami Yazýcý, Bilgi Ýþlem Dairesi Baþkanlýðýna Ýbrahim Kolcu, Devlet Hava Meydanlarý Ýþletmesi Genel Müdürlüðü ve Yönetim Kurulu Baþkanlýðýna Enes Çakmak, Devlet Hava Meydanlarý Ýþletmesi Genel Müdür Yardýmcýlýðýna Mustafa Akkaya, Türkiye Raylý Sistem Araçlarý Sanayii A.Þ. Genel Müdürlüðü ve Yönetim Kurulu Baþkanlýðýna Selim Koçbay, TCDD Taþýmacýlýk A.Þ. Genel Müdürlüðü ve Yönetim Kurulu Baþkanlýðýna Ufuk Yalçýn atandý.

 

Karar ile birlikte Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araþtýrma Kurumu (TÜBÝTAK) Baþkanlýðýna Orhan Aydýn, Baþkan Yardýmcýlýðýna Mesut Güner, Yönetim Kurulu Üyeliðine ise Ahmet Yozgatlýgil atandý. Ayrýca Türkiye Petrolleri A.O. Genel Müdürlüðü Yönetim Kurulu Üyeliðine Ahmet Berat Çonkar, Boru Hatlarý ile Petrol Taþýma A.Þ. Genel Müdürlüðü Yönetim Kurulu üyeliðine Kerim Taþkýran ve Muhammed Talha Pamukçu atandý. Yurtdýþý Türkler ve Akraba Topluluklar Baþkanlýðýnda açýk bulunan Baþkan Yardýmcýlýðýna ise Murat Kazancý atandý. Ayrýca Orman Genel Müdürlüðünde açýk bulunan Genel Müdür Yardýmcýlýklarýna Muhammed Salih Çetiner, Mustafa Özkaya ve Ýbrahim Yüzer atandý. Antalya Orman Bölge Müdürlüðüne ise Ýzmir Orman Bölge Müdürü Zafer Derince getirildi. Karar ile birlikte Rekabet Kurulu Üyesi Berat Uzun görevden alýndý. Yerine ise kalan süreyi tamamlamak üzere Rýdvan Duran atandý.

Paylaþ :
FED, FAÝZ ORANINI DÖRT YIL ARADAN SONRA ÝNDÝRDÝ
120 bin TL’lik telefon nöbeti! Geceden kuyruða girdiler
ÞEHÝR TÝYATROSU YENÝ SEZONDA 12 ESERÝ SANATSEVERLERLE BULUÞTURACAK
Trendyol Süper Lig: Hatayspor: 0 - Bodrum FK: 1

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.