sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

Yok artýk Kerem! Dün geceki performansýný gören herkes ayný yorumu yapýyor

  •  10 Eylül 2024 Salý 09:58

A Milli Takýmýmýz, UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup’taki ikinci maçýnda Ýzlanda’yý 3-1 maðlup etti. Maçta hat-trick yapan Kerem Aktürkoðlu, geceye damga vurdu ve büyük beðeni topladý. Aktürkoðlu’na, "Helal olsun sana" ,"Benfica’daki antrenmanlar iþe yaramýþ" þeklinde yorumlar yapýldý.

A Milli Takýmýmýz, UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup'taki ikinci maçýnda Ýzlanda'yý konuk etti. Ay-yýldýzlýlar, Ýzmir'deki Gürsel Aksel Stadyumu'nda oynanan karþýlaþmadan 3-1 galip ayrýldý.

KEREM'E ÖVGÜ YAÐIYOR

Maçta 3 gol birden atan Kerem Aktürkoðlu'na ise kýsa sürede binlerce yorum yapýldý.


 

                           
 

"Kalamarýn yumurtlama ve üreme davranýþlarýný izliyoruz"


 

Mersin Körfezi’nin Loligo vulgaris denilen yaygýn kalamar türü için ayný zamanda önemli bir üreme alaný olduðuna iþaret eden Ayas, "Ýki yýldýr yaptýðýmýz çalýþmalarda, özellikle aðustos, eylül aylarýnda Loligo vulgaris dediðimiz yaygýn Akdeniz türü olan kalamarýn yumurtlama ve üreme davranýþlarýný izliyoruz. Gözlemlerimizde özellikle üreme gruplarýnýn aðustos-eylül aylarýnda oluþtuðunu; dörtlü, beþli çiftler halinde üreme gruplarý oluþtuklarýný tespit ettik. Doðal olarak kalamarlar, süngerler, mercanlar, deniz çayýrlarý, makroalgler gibi bitkisel yapýlar üzerine yumurtalarýný ya da yumurtalarýn bulunduðu kapsülleri baðlayarak bir yumurtlama davranýþý gösteriyor" diye konuþtu.


 


 

" GRUPTA LÝDERÝZ

UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup'taki ilk maçýnda Galler ile deplasmanda golsüz berabere kalan milliler, Ýzmir'de konuk ettiði Ýzlanda'yý Kerem AKtürkoðlu'nun golleriyle 3-1 yendi ve puanýný 4'e yükseltti. Ýlk maçýnda Karadað'ý 2-0 ile geçen Ýzlanda ise 3 puanda kaldý. Grubun diðer karþýlaþmasýnda da Galler, Karadað'ý 2-1 maðlup etti. Bu sonuçlarýn ardýndan Türkiye grup lideri oldu.

Oluþan puan durumu þu þekilde;

  • Türkiye: 4 puan/+2 averaj
  • Galler: 4 puan/+1 averaj
  • Ýzlanda: 3 puan/0 averaj
  • Karadað: 0 puan/-3 averaj

Paylaþ :
FED, FAÝZ ORANINI DÖRT YIL ARADAN SONRA ÝNDÝRDÝ
Evini satacaklar ve kiralayacaklar dikkat
KADINLAR EL EMEÐÝ GÖZ NURU ÜRÜNLERÝNÝ SERGÝLEDÝ
Fenerbahçe - Galatasaray derbisinin Kadýköy karnesi

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.