sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

AKDENÝZ BELEDÝYESÝ ’SÜS BÝTKÝLERÝ YETÝÞTÝRÝCÝLÝÐÝ KURSU’ DÜZENLÝYOR

  •  27 Aðustos 2024 Salý 14:47

Akdeniz Belediyesi, kadýnlara yönelik ’Süs Bitkileri Yetiþtiriciliði Kursu’ düzenleniyor. Teorik ve uygulamalý eðitim verilecek kursa katýlmak isteyenler, 6 Eylül’e kadar baþvuruda bulunabilecek.

 

Akdeniz Belediyesi 18-29 yaþ aralýðýndaki kadýnlara yönelik Süs Bitkileri Yetiþtiriciliði Kursu düzenliyor. Kültür ve Sosyal Ýþler Müdürlüðü Proje Eðitim ve Uygulama Merkezi binasýnda verilecek kurs ve eðitimlerde, Alata Bahçe Kültürleri Araþtýrma Enstitüsü’nden gelecek mühendisler tarafýndan 16-27 Eylül arasýnda hafta içi yarým gün þeklinde teorik eðitimler verilecek. Teorik eðitimlerini tamamlayan kadýnlar, 30 Eylül itibariyle Park ve Bahçeler Müdürlüðü’nde bulunan modern serada uygulamalý eðitim alacak. Eðitimin uygulama aþamasýnda ürettilen çiçeklerin satýþlarý da Akdeniz Belediyesi aracýlýðýyla yapýlarak, kursiyer kadýnlar, yetiþtirdikleri çiçeklerden gelir elde etme imkaný bulacak.

 

Eðitim ve üretimde kullanýlacak malzemelerin Akdeniz Belediyesi tarafýndan karþýlanacaðý kursta, uygulamalý eðitimler en az 6 ay sürecek. Hafta içi her gün eðitim verilecek kursa katýlmak isteyenler, 6 Eylül’e kadar baþvuruda bulunabilecek.

Paylaþ :
FED, FAÝZ ORANINI DÖRT YIL ARADAN SONRA ÝNDÝRDÝ
120 bin TL’lik telefon nöbeti! Geceden kuyruða girdiler
Selçuk Bayraktar, insansýz deniz aracý yarýþmacýlarýyla bir araya geldi
Trendyol Süper Lig: Hatayspor: 0 - Bodrum FK: 1

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.