sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

ÝNSANÝ YARDIM DERNEÐÝNÝN ETKÝNLÝÐÝNDE ÇOCUKLAR DOYASIYA EÐLENDÝ

  •  26 Aðustos 2024 Pazartesi 14:11

Mersin Ýnsani Yardým ve Dayanýþma Derneðince düzenlenen etkinlikte, 200’e yakýn yetim ve öksüz çocuk, unutulmaz bir gün yaþayarak doyasýya eðlendi.

 

Yeniþehir Akdemi Salonunda gerçekleþtirilen etkinlikte, bubble show gösterisi yer alýrken, koca ayak palyaçonun eðlenceli danslarý renkli görüntüler oluþturdu. Nefes egzersizi ile dinlenen çocuklara, hamburger ve ayran ikram edildi. Etkinlikte tiyatro gösterimi de yer alýrken, çocuklara patlamýþ mýsýr ve meyve suyu ikram edildi.

 

Etkinlikte konuþan Mersin Ýnsani Yardým ve Dayanýþma Derneði Baþkaný Murat Yýlmaz, “Gerek iþ hayatý gerek dernek faaliyetlerinin yoðun temposu arasýnda bir yoðunluk daha eklemek býkkýnlýk verici ve yorucu olmasý gerekirken, bizde tam tersi bir heyecan ve coþku oluþturuyor. Kendi imkanlarýyla böyle bir etkinlik düzenlemek zor ihtimalken, biz birden fazla etkinliði ayný saatlere sýkýþtýrarak unutulmaz bir gün yaþamasýna vesile olduk. Ayný heyecaný yitirmeden yýl boyunca daha fazla gülümsemeye ve mutluluða sebep olmaya devam edeceðiz. Ýnsani iyilik, dünyayý iyiler kurtaracak" dedi.

 

Etkinlik sonrasýnda katký ve desteklerinden dolayý gönüllülere plaket takdim edilirken, çocuklar günün sonunda güvenli bir þekilde ailelerine teslim edildi.

Paylaþ :
FED, FAÝZ ORANINI DÖRT YIL ARADAN SONRA ÝNDÝRDÝ
120 bin TL’lik telefon nöbeti! Geceden kuyruða girdiler
ÞEHÝR TÝYATROSU YENÝ SEZONDA 12 ESERÝ SANATSEVERLERLE BULUÞTURACAK
HATAYSPOR, BODRUM FK MAÇI HAZIRLIKLARINI TAMAMLADI

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.