sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

OKAN BURUK’TAN OLAY TEPKÝ!

  •  22 Aðustos 2024 Perþembe 08:48

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Young Boys’a 3-2 maðlup olduklarý maçýn ardýndan UEFA’ya tepki gösterdi. Buruk, Ýsviçre’nin kardeþ ülkesinden Alman hakemin maçý yönetmesini eleþtirerek, rövanþ maçýna Azeri hakem atanmasýný istedi.

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Young Boys'a 3-2 maðlup olduklarý maçýn ardýndan UEFA'ya tepki gösterdi. Buruk, Ýsviçre'nin kardeþ ülkesinden Alman hakemin maçý yönetmesini eleþtirerek, rövanþ maçýna Azeri hakem atanmasýný istedi.
Süper Lig devi Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk, Young Boys maðlubiyetinin ardýndan konuþtu. Hakem yönetimini eleþtiren Okan Buruk, çok fazla kart gösterilmesine de isyan etti.

"BÝZDE AZERÝ HAKEM ÝSTÝYORUZ"
Hakemi eleþtiren Okan Buruk, "Ýsviçre'nin kardeþ ülkesinden Alman hakem atadýlar. Bize Azeri hakem veriyorlar mý? Hakem maça muhtemelen arabasýyla gelmiþtir. Rövanþ maçýnda bizim sahamýzda Azeri hakem istiyoruz. Böylece durumu eþitlemiþ olurlar" dedi.

"OYUNCUNUN YAPACAÐI BÝR ÞEY YOK"
Mücadelede kýrmýzý kart görerek penaltýya sebebiyet veren Buruk, "Ayaðýndan eline geldi Abdülkerim'in. Oyunculardan bazen bir þekilde bunu bekliyorlar, kural içinde var, müdahale ederken de iki kolu kapatýp atlayacaksýnýz. Ayaðýyla kayýnca bir el otomatik açýlýyor zaten. Ayaðýna çarpýp eline geldi. Oyuncun yapacaðý bir þey yok. Kartla cezalandýrmasý da çok aðýr oldu. Oyunculardan robot olarak kollarýný baðlayacaðýz. Onlarý çalýþtýracaðýz. Buna penaltý ve ikinci sarý karttan kýrmýzý diyorlarsa oyuncularýn kollarýný baðlamak gerek herhalde" ifadelerini kullandý.

"HAKEM ÇOK FAZLA KART GÖSTERDÝ"
Hakemi eleþtiren Buruk, "Kötü bir hakem yönetimi vardý. Þampiyonlar Ligi'ne giriþ aþamasýnda hakem performansýný daha iyi bekliyorsunuz. Bu hakemin Almanya'da FIFA kokartýnýn olmasýný size hissettirmedi. Oyunu hýzlandýrabilirdi. Daha iyisini yapabilirdi. Çok fazla kart gösterdi. Gereksiz kartlar gösterdi. Abdülkerim'e gösterdiði ilk sarý kart çok yanlýþ kart. Bir hakemin bu kadar rahat kart göstermesi iki takýma da, kýrmýzý kart sýnýrý içerisine hakem soktu ortada hiçbir þey yokken. Abdülkerim'e kart gösterdi, 1-0 gerideyiz, topu iki adým yana býraktý, bu kadar kolay kart gösterilmesi bu seviyede... Kartý yazmasý bile 1 dakika sürüyor. Bazen ne oluyor, VAR'a mý gidiyor diyordum" dedi.

Paylaþ :
Milyonlarca çalýþan emekliyi ilgilendiren haber! Genel saðlýk sigortasý primi gündemde
DOÐU AKDENÝZ’DE HAVA SICAKLIKLARI 6 ÝLA 12 DERECE AZALACAK
Ýlk defa düzenlenen insansýz deniz aracý yarýþmasý otonom sürüþleriyle tamamlandý
FIBA KADINLAR EUROLEAGUE: ÇBK MERSÝN: 88 - ZABÝNY BRNO: 74

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.