sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

AKARYAKITA ANSIZIN ÝNDÝRÝM GELDÝ!

  •  25 Temmuz 2024 Perþembe 09:52

Brent petrol fiyatlarýnda dalgalanma sürerken, benzin ve motorin fiyatlarý da indirim ve zam haberleriyle deðiþkenlik gösteriyor. Motorin grubuna gelen 1 lira 47 kuruþluk indirim gece yarýsý pompaya yansýrken, fiyatlarýn düþüþüyle birlikte Ýstanbul’da motorinin litre fiyatý 43 lira 54 kuruþtan, benzinin litresi ise ortalama 45 liradan satýlýyor.

Brent petrol fiyatlarýnda dalgalanma sürerken, benzin ve motorin fiyatlarý da indirim ve zam haberleriyle deðiþkenlik gösteriyor. Motorin grubuna gelen 1 lira 47 kuruþluk indirim gece yarýsý pompaya yansýrken, fiyatlarýn düþüþüyle birlikte Ýstanbul'da motorinin litre fiyatý 43 lira 54 kuruþtan, benzinin litresi ise ortalama 45 liradan satýlýyor.

 

Brent petrol fiyatlarý ve dövizdeki deðiþikliklerle birlikte vatandaþlar benzin ve motorin fiyatlarýný takibe devam ediyor.

Motorin grubunda 1 lira 47 kuruþ indirim geldi. Ýndirim gece yarýsýndan itibaren pompa fiyatlarýna yansýdý. Akaryakýta yapýlan büyük indirim sonrasý Ýstanbul'da motorin litre fiyatý 43.54 liradan satýlýrken benzinin litresi ise ortalama 45 liradan satýlýyor.

 

AKARYAKIT FÝYATLARI NASIL HESAPLANIYOR?

Akaryakýt fiyatlarý, Türkiye'nin de dahil olduðu Akdeniz piyasasýndaki iþlenmiþ ürün fiyatlarýnýn ortalamasý ile dolar kurundaki deðiþiklikler baz alýnarak rafineriler tarafýndan hesaplanýyor. Bu hesaplanma sonucunda daðýtým firmalarýnca uygulanan fiyatlar, rekabet ve serbesti nedeniyle þirketler ve kentlere göre küçük deðiþiklikler gösterebiliyor.

EPGÝS FÝYAT DEÐÝÞÝMLERÝNÝ DUYURMAMA KARARI ALMIÞTI

EPDK'nýn fiyatlardaki deðiþimi açýklayan tek sendika olan EPGÝS hakkýnda suç duyurusunda bulunmasýnýn ardýndan, sendika dava süreci sonlanana kadar akaryakýttaki fiyat deðiþimlerini vatandaþlarla paylaþmayacaðýný açýklamýþtý.

Paylaþ :
Milyonlarca çalýþan emekliyi ilgilendiren haber! Genel saðlýk sigortasý primi gündemde
DOÐU AKDENÝZ’DE HAVA SICAKLIKLARI 6 ÝLA 12 DERECE AZALACAK
Ýlk defa düzenlenen insansýz deniz aracý yarýþmasý otonom sürüþleriyle tamamlandý
MERSÝN SPOR KULÜBÜ, LÝGDEKÝ ÝKÝNCÝ GALÝBÝYETÝNÝ ALDI

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.