sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

TRUMP’IN YENÝ RAKÝBÝNE BÝNLERCE DOLARLIK BAÐIÞ YAPTIÐI ORTAYA ÇIKTI

  •  22 Temmuz 2024 Pazartesi 16:29

ABD Baþkaný Joe Biden’ýn adaylýktan çekilmesinin ardýndan gözler yerine aday gösterdiði yardýmcýsý Kamala Harris’e çevrilirken dikkat çeken bir bilgi ortaya çýktý. Baþkan adaylarýndan Donald Trump’ýn Harris’e 2011’de 5 bin dolar, 2013’te ise 1000 dolar olmak üzere 2 kez baðýþ yaptýðý öðrenildi.

ABD Baþkaný Joe Biden'ýn adaylýktan çekilmesinin ardýndan gözler yerine aday gösterdiði yardýmcýsý Kamala Harris'e çevrilirken dikkat çeken bir bilgi ortaya çýktý. Baþkan adaylarýndan Donald Trump'ýn Harris'e 2011'de 5 bin dolar, 2013'te ise 1000 dolar olmak üzere 2 kez baðýþ yaptýðý öðrenildi.
ABD'de 5 Kasým'da yapýlacak seçimler öncesi yaþanan geliþme dünya kamuoyunda geniþ yanký uyandýrdý. ABD Baþkaný Joe Biden yaptýðý açýklamayla yarýþtan çekildiðini ve yerine aday olarak yardýmcýsý Kamala Harris'i aday gösterdiðini duyurdu.

Biden'ýn adaylýktan çekilmesi sonrasý gözler Kamala Harris'e çevrilirken ABD basýnýnda dikkat çeken yeni bir haber servis edildi. ABD basýný, eski ABD Baþkaný ve Cumhuriyetçilerin baþkan adayý Donald Trump'ýn, 2011 ve 2013'te Baþkan Yardýmcýsý Kamala Harris'e California baþsavcýlýðý için yürüttüðü kampanyalara 2 kez baðýþ yaptýðýný ortaya koydu. Haberlere göre, finansal kayýtlar, Trump'ýn Harris'e 2011'de 5 bin dolar, 2013'te ise 1000 dolarlýk baðýþ yaptýðýný gösteriyor.

UZMANLAR "OLAÐAN BÝR DURUM" YORUMUNDA BULUNUYOR
Cumhuriyetçi Parti baþkan adayý Trump'ýn baþkanlýðý öncesinde, Harris'e California baþsavcýlýðý için yürüttüðü kampanyalara baðýþlarý sosyal medyada da gündem olurken, uzmanlar Trump'ýn, iþ insaný olarak Demokrat Partiye yaptýðý eski baðýþlarýnýn olaðan bir durum olduðunu belirtiyor.

KIZI DA 2 BÝN DOLARLIK BAÐIÞ YAPMIÞ
Ayrýca Trump'ýn kýzý Ivanka Trump'ýn da 2014'te Harris'ýn kampanyasýna 2 bin dolarlýk baðýþ yaptýðý ortaya çýktý. Öte yandan, The Sacramento Bee gazetenin 2020'deki haberinde, Trump'ýn ABD baþkanlýðý için adaylýðýný açýkladýðý 2015'te, Harris'in, söz konusu baðýþlarý "insan haklarý savunucusu bir vakýfa" baðýþladýðý belirtilmiþti.

Paylaþ :
Milyonlarca çalýþan emekliyi ilgilendiren haber! Genel saðlýk sigortasý primi gündemde
DOÐU AKDENÝZ’DE HAVA SICAKLIKLARI 6 ÝLA 12 DERECE AZALACAK
Ýlk defa düzenlenen insansýz deniz aracý yarýþmasý otonom sürüþleriyle tamamlandý
MERSÝN SPOR KULÜBÜ, LÝGDEKÝ ÝKÝNCÝ GALÝBÝYETÝNÝ ALDI

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.