sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

CUMHURBAÞKANI ERDOÐAN’DAN 15 TEMMUZ ÞEHÝTLER MAKAMI’NDA KURAN TÝLAVETÝ

  •  15 Temmuz 2024 Pazartesi 12:33

15 Temmuz hain darbe giriþiminin üzerinden 8 yýl geçti. Cumhurbaþkaný Erdoðan, 15 Temmuz Þehitler Köprüsü’ndeki Þehitler Makamý’ný ziyaret etti. Erdoðan burada þehitlerimiz için Kur’an-ý Kerim tilaveti okudu.

15 Temmuz hain darbe giriþiminin üzerinden 8 yýl geçti. Cumhurbaþkaný Erdoðan, 15 Temmuz Þehitler Köprüsü'ndeki Þehitler Makamý'ný ziyaret etti. Erdoðan burada þehitlerimiz için Kur'an-ý Kerim tilaveti okudu.

 

Cumhurbaþkaný Erdoðan ve eþi Emine Erdoðan, 15 Temmuz darbe giriþiminin 8. yýl dönümünde 15 Temmuz Þehitler Köprüsü'nde bulunan '15 Temmuz Þehitler Makamý'ný ziyaret etti. Cumhurbaþkaný Erdoðan burada þehitlerimiz için Kur'an-ý Kerim okudu. Erdoðan, þehitler için dua edilmesinin ardýndan alanda toplanan kalabalýða hitap ediyor.

 

ÝLK DURAK ÞEHÝTLER MAKAMI

Cumhurbaþkaný Erdoðan'ýn da ilk duraðý 15 Temmuz Þehitler Köprüsü'ndeki Þehitler Makamý oldu. Erdoðan, 15 Temmuz Þehitler Makamý'ndaki anma programýna katýldý. Programda þehitler için Kur'an-ý Kerim okundu, dualar edildi.

ERDOÐAN'DAN KUR'AN TÝLAVETÝ

15 Temmuz Þehitler Anýtý'na çiçek býrakan Cumhurbaþkaný Erdoðan da daha sonra þehitler için Kuran-ý Kerim'den ayetleri okudu. Ziyaretler sýrasýnda duygusal anlar yaþandý.

ANKARA'YA GÝDECEK

Cumhurbaþkaný Erdoðan, daha sonra Ankara'ya giderek TBMM'de düzenlenecek törene katýlacak. Erdoðan bugün akþam saatlerinde ise Beþtepe'de düzenlenecek 15 Temmuz Anma Programý'nda halka hitap edecek.

 

Paylaþ :
Milyonlarca çalýþan emekliyi ilgilendiren haber! Genel saðlýk sigortasý primi gündemde
DOÐU AKDENÝZ’DE HAVA SICAKLIKLARI 6 ÝLA 12 DERECE AZALACAK
Ýlk defa düzenlenen insansýz deniz aracý yarýþmasý otonom sürüþleriyle tamamlandý
MERSÝN SPOR KULÜBÜ, LÝGDEKÝ ÝKÝNCÝ GALÝBÝYETÝNÝ ALDI

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.