sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

TEL ÖRGÜYÜ KESÝP CEZAEVÝNE GÝRDÝLER, KOÐUÞTAKÝ MAHKUMU KURÞUN YAÐMURUNA TUTTULAR

  •  9 Temmuz 2024 Salý 08:56

Elazýð’daki açýk cezaevinde yaþandýðý iddia edilen olay gündeme bomba gibi düþtü.

Elazýð'daki açýk cezaevinde yaþandýðý iddia edilen olay gündeme bomba gibi düþtü. Suç dosyalarý kabarýk 5 kiþinin gece yarýsý cezaevinin önüne geldikleri, içlerden birinin tel örgüyü keserek cezaevi bahçesine oradan da B-5 koðuþuna girdiði ve 30 ayrý suçtan kaydý bulunan bir mahkumu vurduðu öne sürüldü. Olayýn ardýndan baþlatýlan soruþturma kapsamýnda 5 þüphelinin yakalandýðý öðrenilirken, cezaevindeki mahkumu geçmiþ bir cinayetin intikamýný almak için vurduklarýný itiraf ettikleri aktarýldý.

 

Elazýð Kapalý Cezaevi yakýnýnda yer alan açýk cezaevinde yaþandýðý öne sürülen bir olay Türkiye gündemine bomba gibi düþtü.

TEL ÖRGÜLERÝ KESÝP CEZAEVÝNE GÝRDÝLER

Gece saatlerinde cezaevinin önüne araçla gelen suç dosyalarý epey kabarýk 5 kiþinin tel örgüleri kestikten sonra cezaevi bahçesine oradan koðuþlara kadar girdikleri ve 30'a yakýn suç kaydý bulunan bir mahkumu kurþun yaðmuruna tuttuklarý iddia edildi.

 

5 ÞÜPHELÝ KISKIVRAK YAKALANDI

Sözcü gazetesinden Saygý Öztürk'ün haberine göre B-5 koðuþunda gerçekleþen tabanca ile yaralama olayýnýn ardýndan hemen soruþturma baþlatýldýðý öðrenilirken, cezaevinin güvenlik kameralarýnda yapýlan incelemelerde þahýslarýn kimliklerinin tespit edildiði ve kýsa süre içinde 5 þüphelinin de yakalandýðý aktarýldý.

ÝNTÝKAM ÝÇÝN KURÞUN YAÐDIRMIÞ

Cezaevindeki mahkumu vuran 15 suç kayýtlý 24 yaþýndaki Musa Orhan'ýn 23 Haziran 2024 tarihinde Elazýð Olgunlar Mahallesi'nde meydana gelen ateþli silahla kasten öldürme olayýnýn intikamýný almak amacýyla eylemi gerçekleþtirdiðini söylediði öðrenildi.

Paylaþ :
Milyonlarca çalýþan emekliyi ilgilendiren haber! Genel saðlýk sigortasý primi gündemde
DOÐU AKDENÝZ’DE HAVA SICAKLIKLARI 6 ÝLA 12 DERECE AZALACAK
Ýlk defa düzenlenen insansýz deniz aracý yarýþmasý otonom sürüþleriyle tamamlandý
MERSÝN SPOR KULÜBÜ, LÝGDEKÝ ÝKÝNCÝ GALÝBÝYETÝNÝ ALDI

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.