sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

MERSÝN’DE KÖTÜ KOKU GELEN EVDEN CESET ÇIKTI

  •  5 Temmuz 2024 Cuma 16:28

Mersin’in merkez Toroslar ilçesinde, kötü koku ihbarý ekipleri harekete geçirdi. Kokunun çok aðýr olmasý nedeniyle apartmana oksijen tüpüyle girebilen ekipler, kokunun geldiði dairede bir kiþinin cesedine ulaþtý. Evde yalnýz yaþayan Ýrfan Öztürk’a ait olduðu belirlenen ceset, ölüm nedeninin belirlenmesi için adli týp kurumuna gönderildi.

Mersin'in merkez Toroslar ilçesinde, kötü koku ihbarý ekipleri harekete geçirdi. Kokunun çok aðýr olmasý nedeniyle apartmana oksijen tüpüyle girebilen ekipler, kokunun geldiði dairede bir kiþinin cesedine ulaþtý. Evde yalnýz yaþayan Ýrfan Öztürk'a ait olduðu belirlenen ceset, ölüm nedeninin belirlenmesi için adli týp kurumuna gönderildi.

 

Mersin'in Toroslar ilçesinde kötü koku geldiði ihbarý yapýlan apartman dairesinde 64 yaþýndaki Ýrfan Öztürk'ün cesedi bulundu.

Ýlçeye baðlý Tozkoparan Mahallesi 212. Cadde'de 3 katlý bir apartmanýn 2'nci katýndaki daireden kötü kokular yayýlýnca, diðer dairede oturanlar 112 Acil Çaðrý Merkezine bildirdi. Ýhbarla olay yerine saðlýk, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

EVDEN YAÞLI ADAMIN CESEDÝ ÇIKTI

Ýtfaiyenin yardýmýyla içeri giren ekipler, evde yalnýz yaþayan Ýrfan Öztürk'ün cansýz bedenini buldu. Ölüm nedeninin belirlenmesi için Öztürk'ün cenazesi, adli týp kurumuna gönderildi.

Paylaþ :
Milyonlarca çalýþan emekliyi ilgilendiren haber! Genel saðlýk sigortasý primi gündemde
Öðrenciler okul bahçesinde zeytin topladý
Ýlk defa düzenlenen insansýz deniz aracý yarýþmasý otonom sürüþleriyle tamamlandý
Hatayspor, Trabzonspor maçýna hazýrlanýyor

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.