sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

KILIÇDAROÐLU’NDAN EMEKLÝLERE YÖNELÝK ÇOK KONUÞULACAK SÖZLER: HAK EDÝYORLAR, YAN KARDEÞÝM O ZAMAN

  •  28 Mayýs 2024 Salý 09:19

Eski CHP Genel Baþkaný Kemal Kýlýçdaroðlu, katýldýðý canlý yayýnda emekli maaþlarýna ve emeklilere iliþkin çarpýcý sözler söyledi. Emekli maaþlarý üzerinden emeklilere sitem eden Kýlýçdaroðlu, "Kimse kusura bakmasýn ama emekli biraz hak ediyor.

Eski CHP Genel Baþkaný Kemal Kýlýçdaroðlu, katýldýðý canlý yayýnda emekli maaþlarýna ve emeklilere iliþkin çarpýcý sözler söyledi. Emekli maaþlarý üzerinden emeklilere sitem eden Kýlýçdaroðlu, "Kimse kusura bakmasýn ama emekli biraz hak ediyor. Ben, 'Emekliye iki maaþ ikramiye verilsin' dediðim zaman bir grup emekli PTT'ye gitmiþler, bana telgraf çekiyor 'Biz istemiyoruz' diye. E o zaman yan kardeþim." ifadelerini kullandý.

 

Eski CHP lideri Kemal Kýlýçdaroðlu, bir televizyon programýnda emekli maaþlarý üzerinden emeklilere yüklenerek, "Kimse kusura bakmasýn ama emekli biraz hak ediyor. Ben, 'Emekliye iki maaþ ikramiye verilsin' dediðim zaman bir grup emekli PTT'ye gitmiþler, bana telgraf çekiyor 'Biz istemiyoruz' diye. E o zaman yan kardeþim." dedi.

 

EMEKLÝLERE YÖNELÝK SÖZLERÝ ÇOK KONUÞULACAK

Kýlýçdaroðlu, KRT TV canlý yayýnýnda dikkat çeken açýklamalarda bulundu. Gündemine emekli maaþlarýný da alan Kýlýçdaroðlu'nun, emeklilere yönelik sözleri dikkatlerden kaçmadý.

Paylaþ :
Milyonlarca çalýþan emekliyi ilgilendiren haber! Genel saðlýk sigortasý primi gündemde
Öðrenciler okul bahçesinde zeytin topladý
Ýlk defa düzenlenen insansýz deniz aracý yarýþmasý otonom sürüþleriyle tamamlandý
Hatayspor, Trabzonspor maçýna hazýrlanýyor

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.