sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

MERSÝN’DE GENÇLÝK BAYRAMI HAFTA BOYUNCA DOLU DOLU KUTLANDI

  •  20 Mayýs 2024 Pazartesi 11:22

Mersin’de 19 Mayýs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramý, Büyükþehir Belediyesinin kent genelinde düzenlediði etkinliklerle dolu dolu kutlandý.

Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Baþkanlýðý koordinesinde, 15- 21 Mayýs Gençlik Haftasý boyunca dopdolu bir program hazýrlayan Mersin Büyükþehir Belediyesi, son olarak karada, denizde ve havada yaptýðý etkinliklerle bayram coþkusunu tüm kente yaydý. Bu çerçevede Adnan Menderes Bulvarý Fenerbahçe Meydanýnda, Mersin Yelken Yat ve Su Sporlarý, Mersin Sup, Mersin Rota Yelken ve Su Sporlarý, SuperSup Mersin Spor ve Mersin Kürek Akademisi Kulüpleri iþ birliðinde sahilde su sporlarý gösterisi düzenlendi. Belediyenin dalgýç ekiplerinin yaný sýra yelkenlerini denizin uçsuz bucaksýz maviliðinde bu kez Atatürk ve ay yýldýzlý bayraklarýný dalgalandýrmak için açan sporcular, gösterileri ile büyük beðeni topladý.

 

Yeniþehir ilçesinde yer alan Gelincik Tepesinde yamaç paraþütü etkinliðinde ise Mersin semalarýnda þanlý al bayraklar dalgalandýrýldý. Hafta boyunca Büyükþehir Belediyesi sayesinde farklý farklý etkinliklerle bayramýn güzelliklerini yaþayan vatandaþlar, Mersin’in eþsiz manzarasý eþliðinde 19 Mayýs coþkusunu bu kez göklerde yaþadýlar. Son olarak ise bugünün küçüðü yarýnýn büyüðü çocuklar için Macit Özcan Spor Kompleksi’nde çocuklarýn eðlenmesi için futbol þenliði düzenlendi.

 

Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Baþkaný Emrullah Taþkýn, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çýkýþýnýn 105. yýl dönümünü hatýrlamak ve 15- 21 Mayýs Gençlik Haftasý’ný kutlamak adýna Büyükþehir Belediyesi olarak dolu dolu bir program takvimini hayata geçirdiklerini belirterek, “Bu hafta içerisinde birçok konser, etkinlik ve faaliyetlerimiz oldu. 19 Mayýs’ý gençlerimiz büyük bir coþkuyla kutladý. Gençlerimiz Ata’mýza olan saygýlarýnýn bir ifadesi olarak bu haftayý dolu dolu kutladýlar. Mersin Büyükþehir Belediyesi olarak biz de gençlerin güzel ve doya doya eðlenmeleri için onlara bu ortamý hazýrladýk” dedi.

 

Mersin Sup ekibinden Betül Bayraktar ise etkinlikle ilgili, “Çok güzeldi. Gerçekten baþarýlý ve çalýþkan bir belediyemiz var. Özel günleri hiç atlamýyor. 19 Mayýs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramý’ný sup grubumuzla yaptýðýmýz deniz þovuyla taçlandýrdýk” ifadelerini kullandý.

Paylaþ :
KULÝSLERÝ HAREKETLENDÝREN ÝDDÝA: ASGARÝ ÜCRET TEMMUZ AYINDA 21 BÝN 320 LÝRAYA ÇIKACAK
DOÐU AKDENÝZ ÝÇÝN ’KUVVETLÝ GÖK GÜRÜLTÜLÜ SAÐANAK’ UYARISI
KANLIDÝVANE’DE MÜZÝK TARÝHLE BULUÞTU
ALÝ KOÇ’TAN GALATASARAYLILARI KIZDIRACAK AÇIKLAMA: GERÇEK ÞAMPÝYON BÝZÝZ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.