sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

HÜKÜMLÜLER ORMAN FAALÝYETLERÝNDE ÇALIÞACAK

  •  16 Mayýs 2024 Perþembe 18:09

Adalet Bakanlýðý ile Tarým ve Orman Bakanlýðý arasýnda hükümlülerin rehabilitasyonu amacýyla orman faaliyetlerinde çalýþtýrýlmasýna dair imzalanan iþ birliði protokolü kapsamýnda, Silifke Açýk Ceza Ýnfaz Kurumu Müdürlüðü ile Silifke Orman Ýþletme Müdürlüðü arasýnda alt protokol imzalandý.

Adalet Bakanlýðý ile Tarým ve Orman Bakanlýðý arasýnda hükümlülerin rehabilitasyonu amacýyla orman faaliyetlerinde çalýþtýrýlmasýna dair imzalanan iþ birliði protokolü çerçevesinde, Silifke Açýk Ceza Ýnfaz Kurumu Müdürlüðü ile Silifke Orman Ýþletme Müdürlüðü arasýnda alt protokole imza atýldý. Protokol imza töreninde konuþan Silifke Cumhuriyet Baþsavcýsý Selman Eskiler, Adalet Bakanlýðý ile Tarým ve Orman Bakanlýðý arasýnda aðaçlandýrma, ormanlarýn bakýmý, fidan üretimi, orman yangýnlarý ile mücadele gibi çalýþma alanlarýnda insan kaynaðý ihtiyacýnýn karþýlanmasýna katký saðlanmasý yanýnda, açýk ceza infaz kurumlarýnda bulunan hükümlülerin iyileþtirme ve topluma kazandýrýlmalarý amacýyla, ceza infaz kurumu görevlilerinin denetiminde çalýþtýrýlabilmelerine iliþkin protokolün, 2021 yýlýnda imzalandýðýný hatýrlattý.

 

 

Bu doðrultuda Silifke Orman Ýþletme Müdürlüðü ile hükümlülerin belirlenmesi ve eðitimleri, yapýlacak iþin niteliði, çalýþýlacak iþ bölgesi, çalýþma koþullarý, sahada yapýlacak çalýþmalar ile diðer hususlara iliþkin görüþmelerin tamamlandýðýný ve açýk ceza infaz kurumunda bulunan 11 hükümlünün Silifke Orman Ýþletme Müdürlüðünde görevlendirilmesine karar verildiðini söyleyen Eskiler, "Gerçekleþtirilen toplantýlar neticesinde hazýrlanan iþ birliði protokolünün imzalanmasý için bir araya gelmiþ bulunmaktayýz. Bu vesile ile emeði geçen, katký saðlayan herkese teþekkür eder, taraflara ve protokol kapsamýnda deðerlendirilecek olan tüm hükümlülere hayýrlý, uðurlu olmasýný dilerim" dedi.

 

Protokol imza törenine; Cumhuriyet Baþsavcýsý Selman Eskiler’in yaný sýra Ýlçe Kaymakamý Abdullah Aslaner, Ceza Ýnfaz Kurumu Müdürü Cengiz Yurt ve Orman Ýþletme Müdürü Harun Boz katýldý.

Paylaþ :
KULÝSLERÝ HAREKETLENDÝREN ÝDDÝA: ASGARÝ ÜCRET TEMMUZ AYINDA 21 BÝN 320 LÝRAYA ÇIKACAK
DOÐU AKDENÝZ ÝÇÝN ’KUVVETLÝ GÖK GÜRÜLTÜLÜ SAÐANAK’ UYARISI
TARSUS’TA YAPAY ZEKA VE SANAT KURSLARI BAÞLADI
MSK GÖZÜNÜ ÞAMPÝYONLUÐA DÝKTÝ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.