sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

BÜYÜKÞEHÝR BELEDÝYESÝ, GENÇLERÝ BÝRBÝRÝNDEN GÜZEL ETKÝNLÝKLERLE BULUÞTURACAK

  •  15 Mayýs 2024 Çarþamba 17:52

Mersin Büyükþehir Belediyesi, 19 Mayýs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramý kapsamýnda gençleri birbirinden güzel etkinliklerle buluþturacak. Çeþitli etkinliklerin gerçekleþtirileceði 15-19 Mayýs Gençlik Haftasý kapsamýnda Mabel Matiz Özgecan Aslan Barýþ Meydaný’nda, Manuþ Baba da Tarsus’ta sahne alacak.

Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Baþkaný Emrullah Taþkýn, bu yýl 105. yýlý kutlanan 19 Mayýs için hazýrlanan etkinlikler hakkýnda bilgi vererek, "Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, Türkiye Cumhuriyeti’nin temellerini atmak üzere Samsun’a çýktýðý 19 Mayýs’ý, 15-21 Mayýs arasýnda þehrin her noktasýnda deðiþik aktivitelerle, konserlerle ve spor organizasyonlarý ile kutluyacaðýz. Hafta boyunca her gün birkaç noktada etkinliðimiz olacak. Güzel, coþkulu ve dolu dolu bir Gençlik Haftasý kutlamayý planlýyoruz" dedi.

 

Mersinlileri 19 Mayýs’ý etkinliklerle kutlamaya davet eden Taþkýn, vatandaþlarýn etkinlik programýný belediyenin sosyal medya hesaplarýndan takip edebileceklerini belirtti. Etkinlikler kapsamýnda 18 Mayýs’ta Mabel Matiz’in Özgecan Aslan Barýþ Meydaný’nda, Manuþ Baba’nýn ise Tarsus Cumhuriyet Meydaný’nda konser vereceðini ifade eden Taþkýn, "Mersin’e ve Atatürk’ümüze yakýþýr bir kutlama programý hazýrladýk. Özgecan Aslan Barýþ Meydaný’nda 5 gün boyunca birbirinden eðlenceli etkinlikler Mersinli gençlerle buluþacak. Etkinliklerimize tüm vatandaþlarýmýzý bekliyoruz" diye konuþtu.

Paylaþ :
KULÝSLERÝ HAREKETLENDÝREN ÝDDÝA: ASGARÝ ÜCRET TEMMUZ AYINDA 21 BÝN 320 LÝRAYA ÇIKACAK
DOÐU AKDENÝZ ÝÇÝN ’KUVVETLÝ GÖK GÜRÜLTÜLÜ SAÐANAK’ UYARISI
TARSUS’TA YAPAY ZEKA VE SANAT KURSLARI BAÞLADI
MSK’DA, ÞAMPÝYONLUK UMUTLARI MERSÝN’E KALDI

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.