sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

MERSÝN’DE TAKSÝCÝYÝ ALIKOYAN BÝRÝ KADIN 2 KÝÞÝ YAKALANDI

  •  15 Mayýs 2024 Çarþamba 11:20

Mersin’de müþteri olarak bindikleri taksiciyi yaklaþýk 2 saat alýkoyarak gezdiren biri kadýn 2 kiþi, polisin takibi sonucu yakalandý.

Alýnan bilgiye göre, Özer Onurlu’nun kullandýðý 33 T 0063 plakalý ticari taksiye þehir merkezinde müþteri olarak binen biri kadýn 2 kiþi, bir süre gittikten sonra aralarýnda tartýþmaya baþladý. Þiddetli þekilde tartýþan yolculardan biri markete gitmek için araçtan indiði sýrada taksi þoförü polisi arayarak durumu bildirdi. Arabaya binerken taksicinin polisi aradýðýný fark eden erkek yolcu, telefonuna el koyduðu þoförü tehdit ederek yola devam etmesini istedi. Görüntü alýnmasýný engellemek için de aracýn kamerasýný kapattýrdý.

 

Bu sýrada þoföre ulaþamayan duraktaki meslektaþlarý da durumu polise bildirerek, araç takip cihazýndan taksinin konumunu paylaþtý. Güzergahta önlem alan Yunus ekipleri, yaklaþýk 2 saat boyunca alýkonulan taksiyi, Mezitli ilçesinde önünü keserek durdurdu. Yakalanan 2 kiþi ile taksi þoförü ifadeleri alýnmak üzere Mezitli Ýlçe Emniyet Müdürlüðüne götürüldü.

 

Bu arada olayý duyan taksiciler de Ýlçe Emniyet Müdürlüðü binasý önüne gelerek geliþmeler hakkýnda bilgi aldý. Akasya Taksi Duraðý Baþkaný Mahmut Tuðalan, rahatsýz olduðu için aracýný þoföre verdiðini söyledi. Þoförün, aldýðý yolcularca tehdit edilmesi üzerine Kazanlý, Karacailyas, Demirhisar gibi deðiþik yerlere götürdüðünü anlatan Tuðalan, "Sonra araçta bulunan kamerayý tehdit ederek zorla kapatýyor, þoförün elindeki araç telefonu ve kendi telefonunu elinden alýyor. Sonra otobana çýkarýyor. Biz takip cihazýndan aracýn yerini belirledik. Polis arkadaþlarla istiþare ederek, en son otobanda gördüðümüz yeri bildirdik. Kuyuluk kavþaðýnda otobandan çýkýþ yapýp Soli kavþaðýna geldiðinde polis arkadaþlar Allah razý olsun, orada aracý yakalýyorlar" dedi.

Tuðalan, bu tür olaylara karþý devletten destek beklediklerini sözlerine ekledi.

Paylaþ :
KULÝSLERÝ HAREKETLENDÝREN ÝDDÝA: ASGARÝ ÜCRET TEMMUZ AYINDA 21 BÝN 320 LÝRAYA ÇIKACAK
DOÐU AKDENÝZ ÝÇÝN ’KUVVETLÝ GÖK GÜRÜLTÜLÜ SAÐANAK’ UYARISI
TARSUS’TA YAPAY ZEKA VE SANAT KURSLARI BAÞLADI
MSK’DA, ÞAMPÝYONLUK UMUTLARI MERSÝN’E KALDI

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.