sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

KENAN SOFUOÐLU’NDAN ÇOK KONUÞULACAK CUMHURBAÞKANI ERDOÐAN ÝTÝRAFI: ’VEKÝLLÝK YAPARIM’ DEMEK HAYATIMIN EN BÜYÜK HATASIYDI

  •  13 Mayýs 2024 Pazartesi 11:53

Eski AK Parti Sakarya Milletvekili olan motor sporcusu Kenan Sofuoðlu milletvekili olduktan bir hafta sonra piþmanlýk duyduðunu, istifa etmek için her yolu denediðini itiraf etti. Sofuoðlu, "Hayatýmdaki en büyük hatalardan biriydi Cumhurbaþkanýna orada ’Yaparým’ demek. Ama bilseydim biraz milletvekilliði nasýl bir þey. Hayatýmýn büyük hatasýdýr" dedi.

Ak Parti'de 27. dönem Sakarya milletvekilliði yapan motor sporcusu Kenan Sofuoðlu katýldýðý bir programdaki itiraflarýyla gündem oldu.

 

Milletvekili olduktan bir hafta sonra piþmanlýk duyduðunu ve istifa etmek için her yolu denediðini aktaran Sofuoðlu, 5 yýllýk vekillik kariyerini "Hayatýmýn en büyük hatasýydý" þeklinde deðerlendirdi.

 

Cumhurbaþkaný Erdoðan'la yaptýðý görüþme sonrasýnda yarýþlara ara verdiðini belirten Sofuoðlu, milletvekili adayý listesine adýnýn yazýlmasýnýn ardýndan partiden gelen yoðun taleplerden þikayet etti ve þunlarý ekledi; "Danýþmanlarýndan birini aradým, 'Cumhurbaþkanýnýn program nerede, hemen oraya geleceðim. Ben bu iþi yapmam, yapamam abi. Beni çýkartýn listenizden' dedim. Mahvoldum 3 haftada taleplerden, isteklerden, beklentilerden, partinin 'þuraya git, buraya git' demelerinden. Kariyerimin zirvesiydi, deli gibi para kazanýyordum. Yarýþlarý býraktýrdý bana, rahat rahat hayat yaþayacaktým ben, 'bu ne abi' dedim. 'Sakýn öyle bir þey yapamazsýn, biz sana güvendik, çok kötü reklam yaparlar, bunu kullanýrlar' filan beni caydýrdý."

 

Program sunucusu Fatih Altaylý'nýn "Bir daha milletvekilliði yapmazsýn, deðil mi?" sorusuna ise Sofuoðlu "Yok aðabey, hayatýmdaki en büyük hatalardan biriydi Cumhurbaþkanýna orada 'Yaparým' demek. Ama bilseydim biraz milletvekilliði nasýl bir þey... Hayatýmýn büyük hatasýdýr" yanýtýný verdi.

Paylaþ :
KULÝSLERÝ HAREKETLENDÝREN ÝDDÝA: ASGARÝ ÜCRET TEMMUZ AYINDA 21 BÝN 320 LÝRAYA ÇIKACAK
DOÐU AKDENÝZ ÝÇÝN ’KUVVETLÝ GÖK GÜRÜLTÜLÜ SAÐANAK’ UYARISI
KANLIDÝVANE’DE MÜZÝK TARÝHLE BULUÞTU
ALÝ KOÇ’TAN GALATASARAYLILARI KIZDIRACAK AÇIKLAMA: GERÇEK ÞAMPÝYON BÝZÝZ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.