sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

MERSÝN’DE SÝLAH KAÇAKÇILARINA ÇÝFTE OPERASYON

  •  9 Mayýs 2024 Perþembe 11:56

Mersin polisinin düzenlediði çifte operasyonda yasa dýþý silah ticareti yapan 3 kiþi yakalandý. Operasyonda 10 adet ruhsatsýz tabanca, 34 namlu, 22 kabza, 8 sürgü ve 6 adette tetik tertibatý ele geçirildi.

Alýnan bilgiye göre, Ýl Emniyet Müdürlüðü Terörle Mücadele Þube ile Kaçakçýlýk ve Organize Suçlarla Þubesi ekipleri yasa dýþý silah imalatý ve ticareti yapanlara yönelik çalýþma gerçekleþtirdi. Yapýlan çalýþmada polis 34 yaþýndaki D.K’yi tespit etti. Þüpheli düzenlenen operasyonla yakalandý. Þüphelinin ikametinde ve müþtemilatýnda yapýlan aramada, 3 ruhsatsýz tabanca, tabancalara ait 34 namlu, 8 sürgü, 6 tetik tertibatý, 22 kabza, 12 mermi, 1 kartuþ ve silah yapýmýnda kullanýlan 20 adet küçük demir parça ele geçirildi. Þüpheli D.K., iþlemlerinin ardýndan çýkarýldýðý mahkemece tutuklandý.

 

Silah kaçakçýlýðýyla mücadele kapsamýnda çalýþmalarýn devam ettiði kentte Ýl Emniyet Müdürlüðü Mezitli Suç Önleme ve Soruþturma Büro amirliðine baðlý ekipler de 2 þüpheliyi belirledi. Polisin çalýþmasýnda yasa dýþý silah ticareti yaptýðý tespit edilen þüpheliler A.K. ve H.K’ye ait iki iþ yerine eþ zamanlý operasyon düzenlendi. Ýþ yerlerinde yapýlan aramada, 7 ruhsatsýz tabanca, 135 mermi ve 10 dolu kartuþ ele geçirildi.

Gözaltýna alýnan 2 þüpheli emniyete götürüldü.

Paylaþ :
230 VERGÝ MÜFETTÝÞÝ 50 ÝLDE SAHAYA ÝNDÝ! 17 MÝLYAR LÝRALIK SAHTE FATURAYA ÝNCELEME
YAPAY ZEKANIN BELÝRLEDÝÐÝ MERSÝN’ÝN EN GÜZEL ÝLÇESÝ TARSUS ÇIKTI
MERSÝN’DE 19 MAYIS ETKÝNLÝKLERÝ SÜRÜYOR
MSK, FÝNALE YÜKSELDÝ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.